Hjem / Nyheter / LHK-90 – Kolbotn 13-28

LHK-90 – Kolbotn 13-28

Skrevet

J17 slått ut i ¼ finalen
Vi tapte for et lag som var mye bedre enn oss, sa Arne etter kampen. Raske og sterke spillere i kombinasjon med gode skyttere ble for tøft for J17 i ¼ finalen i Umbrocup

Kolbotns trener fortalte før kampen at hans lag besto av jenter som spiller i 3. divisjon, Spar-serien J18 og noen spillere som er med i Posten serien for J16. Ingen tvil om at de hadde et sterkt lag på papiret Vi gjenkjenner også noen av jentene som tidligere spilte for Oppegård.

Vårt lag besto denne gang av Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Elisabeth, Stine, Anne Kim, Siri, Ine, Bettina, Andrea. Denne gangen var Cecilie forhindret i å være med.

1. omgang.
Vi blir litt overrasket for vi henger godt med, og etter 15 minutter står det uavgjort, og det er det kun scoret 4 mål fra begge lagene. Vi har brent 2 straffer og noen andre 100 %, så vi sitter med en følelse på at vi er med for fullt i kampen selv om motstanderen så vanskelig ut på forhånd. Men så skjer det noe. Kolbotn skrur opp tempoet flere hakk, og vi henger ikke med i svingene. De tetter forsvaret helt og kontrer inn det ene målet etter det andre. Til pause står det 4-14.

2. omgang
Igjen starter Kolbotn i et forrykende tempo. 4 mål i nettet før vi våkner. Derfra og ut spiller vi igjen jevnt med motstanderen. Et resultat av at vi skjerper oss, mens motstanderen ser at ledelsen er trygg. Tilslutt ender kampen 13-28.

Arnes oppsummering:
Et av de beste lagene vi har møtt denne sesongen. De har stor fart og løper over oss i perioder. Dette er jenter som spiller på et høyere nivå enn oss til daglig. Med deltagelse i Spar, samt 3. divisjon blir det forskjell på lagene. Vi får lov å spille vårt spill i 15 minutter før de setter inn et ekstragir. Hadde det ikke vært for Jeanette i mål, hadde det fort kunnet blitt enda styggere siffer i dag. Hun gjør en veldig bra kamp igjen og redder det som er mulig + litt til.

Dagens målscorere:
Bettina 5, Maiken 2, Anne Kim 2, Stine 1, Veronika 1, Siri 1, Ine 1

Utvisninger
1 x 2 minutter

Se bilder fra kampen her. Send en hilsen her.

Top