Hjem / Nyheter / Lørenskog – LHK-90 18-26

Lørenskog – LHK-90 18-26

Skrevet

Treningskamp på sparket.
Torsdag ettermiddag fikk Arne en oppringing fra Lørenskogs trener om vi kunne stille lag til treningskamp samme kveld. Etter litt hektisk SMS aktivitet, fikk vi samlet nesten alle spillerne.

Målsetning før kampen var å glemme resultat og bruke det som en fin treningsøkt. Vi skulle ha fokus på ankomstspill, og hard jobbing i forsvar.

1. omgang
Lørenskog setter inn det første målet, men vi følger opp sterkest. Vi ligger 3-4 mål foran hele omgangen. Vi scorer fra alle posisjoner, kant, bakspillere, linje, straffe og rush. Selv om vi brenner noen skudd og misser med noen pasninger spiller vi oss til gode sjanser. Til pause står det 8-12 i vår favør.

2. omgang
Her har vi full kontroll hele omgangen. Avstanden til Lørenskog blir større og større jo lengre ut i omgangen vi kommer. Vi står godt i forsvar og setter de fleste sjansene fremover. Tilsutt vinner vi kampen 18-26.

Arnes oppsummering
I dag legger vi grunnlaget i forsvar. Vi står godt bakover samtidig som forsvaret stoler på keeperen sin. Dette fører til at Jeanette igjen kommer opp på 50 % redninger. Fremover er vi bedre i ankomstspillet enn på lenge. Vi spiller oss til mange sjanser i etablert også, men har mer å gå på i forhold til uttelling. Kort sakt en god treningsøkt mot et ikke toppet Lørenskog lag.

Dagens målscorere:
Ine 6, Marte 6, Bettina 5, Stine 4, Maiken 2, Veronika 1, Elisabeth 1, Siri 1

Utvininger
Ingen

Se bilder fra kampen her. Se hva Lørenskog skriver om kampen her. Send en hilsen her.

Top