Hjem / Nyheter / Bækkelaget – LHK-90 32-15

Bækkelaget – LHK-90 32-15

Klart tap for en god motstander
Bækkelaget er en klubb med lange tradisjoner og mange gode resultater opp gjennom tidene. LHK-90 er en forholdsvis fersk klubb og ikke fullt så merittert. Dette så ut til å prege jentene i dagens kamp.

Dagens lag besto av Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Elisabeth, Stine Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine, Andrea. I tillegg hadde vi med Kristina, pga Jeanettes overtåkk tidligere i uka. Bettina var forhindret i å være med i dag.

Motto før kampen: Alle kamper skal spilles, før det deles ut 2 poeng.

1. omgang
Her fikk vi en leksjon i hvordan effektiv håndball spilles. For hver feil vi gjorde i angrep, tok det sjelden mer enn 5-6 sekunder før ballen lå i nota i motsatt ende. Først etter 10 minutter setter vi inn det første målet, og til pause leder BSK hele 17-5.

2. omgang.
I pausen må Jeanette kaste inn håndkle. Ankelen gjør vondt og hun vet at hun skal spille 2 x 30 minutter med damelaget igjen i morgen. Kristina(J15) for sin debut på J17. Denne omgangen henger vi bedre med. Vi lykkes bedre med innspill til strek, og avlutningene utenfra treffer. I tillegg står Kristina godt i mål og varter opp med straffe- og flere andre gode redninger. Tilslutt vinner BSK 32-15

Arnes oppsummering.
Vi møter i dag et veldig godt lag. Det er skolerte håndballspillere som er flinke til å lese spillet vårt. Når vi kjører trekkene våre vet de stort sett hva som kommer og er flinke til å hindre oss. Vi spiller oss til flere gode sjanser. Noen ganger har jentene mye bedre tid enn det de tror, og stresser derfor litt i avslutningsøyeblikket. Flere av innspillene våre blir pukket opp av BSK-forsvaret, men det er ørsmå marginer fra at vi lykkes.

Dagens målscorere:
Siri 4, Marte 4, Stine 3, Ine 3, Andrea 1

Utvisninger:
3 x 2 minutter

Se bilder her. Se tabell og andre resultater her.