Hjem / Nyheter / Flott Loppetassen-opplevelse for LHK-90

Flott Loppetassen-opplevelse for LHK-90

Tøffe og dyktige
– Jeg tror jeg snakker for for både foreldre og barn når jeg sier vi hadde en veldig morsom dag i Nannestadhallen. Det sier allidettsleder Tina Kildal etter at Loppetassens sølvrunde nylig ble avviklet for klubbens yngste. Se bilder.

For mange er Loppetassen det første møtet med en håndballturnering.

Turneringen går over tre helger og er en fest av yrende liv, ballglede og energisk entusiasme.

Det handler om en bronserunde, en sølvrunde og til slutt selve gullrunden.

Nannestad avviklet nylig sølvrunden. Her forteller Tina om opplevelsen for henne og laget.

Til tross for et forferdelig snøvær kom alle seg dit i tide, klare for å spille 4 kamper. LHK-90 var 6 barn og minst like mange voksne.

Marianne (moren til Josephine) hjalp meg på lederbenken, og alle foreldrene og søsken var engasjerte tilskuere rett ved lagets side.

– Vi manglet et par sko, så det krevdes litt hjelp fra foreldre med bytting av sko så vel som motivering og heiing – noe de gjorde eksepsjonelt bra.

Klokken 10.00 var det innmarsj. Jentene løp inn sammen med LHK-90 Gutter 8, og hadde både fane og maskot. Maskoten vår var så fin at den ble forsøkt kjøpt av et annet lag – noe som gjorde jentene veldig stolte.

– Vi spilte 4 kamper à 15 minutter, og ble flinkere og flinkere for hver kamp. reldrene var gode støttespillere, og imponert over hvor tøffe og dyktige spillerne var. Vi spilte 1 kamp uavgjort og vant de 3 resterende. Utfordringen vår i kamp ble at jentene våre av og til holdt et aldri så lite ”møte” ute på banen (les:saueflokk), for å avgjøre hvem som skulle skyte – så vi har nå fokus på at alle skal være like delaktige.

Tina sier hun fikk inntrykk av at alle syns Loppetassen var veldig moro, og at akke nå gleder seg til gullrunden!

– Vi trener på tirsdager kl 18.00 i Skedsmohallen, og er ca 8-10 stykker. Jeg får hjelp fra to jenter fra J-15, Marion og Helene. Vi vil gjerne være enda flere på trening, så det er bare å bli med på allidrettstilbudet vårt, avslutter Tina.

Se bilder her