Hjem / Nyheter / LHK-90 – Høland 20-31

LHK-90 – Høland 20-31

Dette var ikke bra
Vi gjør ikke det vi ble enige om på forhånd sa Arne etter kampen. Det fører til at vi taper stort i dag. Heldigvis reiser vi oss og spiller en bedre andre omgang.

Forberedelsene før kampen var det ingenting å si på. Hele laget var å så på Høland spille kamp mot Borgen. Der fikk alle jentene i oppgave å se hvordan Høland spilte, og komme med forslag om hvordan vi skulle spille mot de i dag.

Dagens lag besto av Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Elisabeth, Stine, Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine og Bettina. Kun Andrea var forhindret i å være med.

1. omgang.
Denne setter vi en stor strek over. Ikke så mye fungerer verken i angrep eller forsvar. Høland går til pause med 18-8 ledelse

2. omgang.
Nå fungerer det litt bedre, men vi er fortsatt langt unna toppnivået vårt. Vi setter noen flere sjanser i angrep og står bedre i mot i forsvar, men vi greier aldri å nærme oss så mye at det blir spennende. Høland blir for sterke og vinner 2 omgangen med 1 mål også. Sluttresultat 20-31

Arnes oppsummering
Vi gjør ikke det vi ble enige om før kampen. Planen var at ballen skulle gå hurtig i angrep, så vi ikke ble låst opp. I forsvar var vi klar over skytterne som vi skulle stå på skuddarm på, i tillegg til kantene som måtte stoppes. Ikke noe av dette gjorde vi i første omgang, men det bedret seg utover i matchen. Vi skulle også rushe på Høland. Vi for vel et rushmål, mens de får 12-13 stk. Det blir en del tekniske feil + at vi spiller 12 minutter i undertall. Vi setter dette på kontoen for arbeidsuhell, og får prøve å komme sterkere tilbake.

Målscorere:
Bettina 7, Ine 3, Siri 3, Marte 3, Cecilie 1, Stine 1, Anne Kim 1, Maiken 1

Utvisninger:
6 x 2 minutter

Vi beholder fortsatt 4. plassen på tabellen, men ligger nå 2 poeng bak Borgen og Høland. Vi er nå avhengig av at noen andre lag stjeler poeng fra disse lagene, hvis vi skal ha håp om opprykk. Senest i helgen spilte Rommen uavgjort mot Lørenskog og Borgen fikk en knepen 1 måls seier. Så her er det fortsatt muligheter.

Se noen bilder her. Se andre resultat og tabell her.