Hjem / Nyheter / LHK-90 – Oppsal 12-19

LHK-90 – Oppsal 12-19

Skrevet

3. runde i Østlandsserien J-18
Denne runden i Østlandsserien skulle gått i Prinsdalshallen, men Hauketo måtte trekke laget sitt for 3 uker siden. Dermed fikk LHK-90 forespørsel om arrangere den ene kampen mot Oppsal, noe vi gjorde på strak arm.

Pga vinterferie og skader stilte vi med redusert mannskap til kampen. Marte, Anne Kim, Bettina og Andrea kunne ikke være. Til gjengjeld fikk vi hjelp av Karoline fra J16 og Kristina fra J15.

Taktikken mot Oppsal var å bruke tid i angrep, og vente på rommene og mulighetene som alltid dukker opp når vi får fart på ballen.

1. omgang
Begge lagene står godt i forsvar, noe som fører til liten uttelling i angrep. Vi følger hverandre side om side hele omgangen og til pause står det 5-7 i favør Oppsal.

2. omgang
Helt til stillingen 10-10 henger vi med, men så setter Oppsal inn ett gir til, og drar ifra. Selv om vi spiller veldig bra i forsvar greier Oppsal å komme gjennom, samtidig som vi sliter fremover. Tilslutt vinner Oppsal 12-19

Arnes oppsummering.
Selv med tap er jeg godt fornøyd med dagens kamp. Vi må ikke glemme at det er veldig gode lag vi møter i Østlandsserien. Oppsal er etter jul kvalifisert til å spille A-sluttspill i J-18 serien. Vi slipper inn under 20 mål mot Oppsal og det er bra. Men de gir oss problemer med å score mål. De flytter beina hurtig i forsvar noe som fører til at vi kommer for sent og går på en del brøyt i angrep. Men alt i alt er jeg fornøyd, og vi får ta det som en fin treningsøkt. Takk til Kristina og Karoline som stilte opp i dag og så ønsker jeg alle en fin vinterferie.

Målscorere:
Stine 4, Cezza 3, Maiken 2, Siri 1, Ine 1, Karoline 1.

Utvisninger:
3 x 2 minutter

Se bilder fra kampen her.

Top