Hjem / Nyheter / Linderud – LHK-90 15-19

Linderud – LHK-90 15-19

Skrevet

Seier i en ikke alt for god kamp
Takket være godt forsvarspill, vinner vi kampen i dag. Foruten om det var det ikke mye å skryte av i dag, sa Arne etter kampen. Nå er det full fokus på trening frem mot helgens to kamper som gjelder.

Selv om Linderud ikke har vunnet noen kamper hittil i serien, har de spilt jevnt med de fleste lagene. Nylig 4 måls tap mot Lørenskog, 1 måls tap mot Skjetten og 3 måls tap Skedsmo viser at de ikke er noe walkover lag. Selv husker vi uavgjort kampen i høst hvor vi hadde full kontroll, men rotet bort 1 poeng i sluttminuttene. Les om det her.
Andrea og Marte kunne ikke være med på dagens kamp.

1 omgang
Kan deles i inn i to perioder. De første 15 minuttene er vi nesten på bunn nivå av hva vi kan prestere. De siste 15 hever vi oss og står godt i forsvar, samtidig som vi lykkes bedre forover på banen. Det går hele 23 minutter av kampen før vi går i ledelse første gang, og til pause står det 7-11 til oss.

2. omgang.
Selv om vi ikke lykkes så godt i angrep, står vi godt i forsvar. Vi har rimelig kontroll gjennom hele omgangen, og Linderud kommer aldri nærmere enn 3 mål bak. Når signalet går, står det 15-19 i vår favør.

Arnes oppsummering
I dag vinner vi pga godt forsvarspill, og en keeper som plukker skuddene. Jeanette leverer en redningsprosent på 50 i dag. Vinterferie uten trening har satt tydelige spor. Vi har 21 ballmiss/tekniske feil i dag. Enkle pasningsfeil og en del feil valg i angrep. Dette må vi få luket bort før helgens to kamper, ellers kommer vi til å gå på en smell eller to. Tross mange feil får vi med oss to poeng. Vi har nå hentet 6 poeng på de 4 første kampene etter jul, det samme som vi åpnet med i høst.

Dagens målscorere
Bettina 5, Anne Kim 4, Stine 4, Ine 2, Cezza 2, Elisabeth 1, Siri 1

Utvisninger
3 x 2 minutter

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.

Top