Hjem / Nyheter / LHK-90 – Fjellhammer 22-19

LHK-90 – Fjellhammer 22-19

Endelig lykkes vi mot Fjellhammer
Etter flere tette oppgjør mot Fjellhammer som har endt med knepne tap, var det endelig vår tur til å trekke det lengste strået. Fra første sekund tok jentene tak i kampen og kjempet etter hvert Fjellhammer ut av stilen

Denne gangen besto laget av: Jeanette Veronika, Maiken, Marte, Elisabeth, Stine, Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine og Bettina.

1. omgang.
Lagene følger hverandre mål for mål. Selv i undertallsperioden hvor vi har to spillere utvist holder vi følge. Det eneste vi sliter med er å få has på Fjellhammers spiller nr. 28 (Therese) som setter inn det ene langskuddet etter det andre. Men vi scorer også mål, og går til pause med ettmålsledelse 12-11.

2. omgang.
Vi starter omgangen med overtall og går rett opp i en tremålsledelse. Fjellhammer reduserer flere ganger, men vi har ganske grei kontroll. Etter halvspilt omgang tar Fjellhammer timeout. De tar ut to av våre spillere, uten at de lykkes med det. I stedet går vi opp i en 5 måls ledelse. Tilslutt ender kampen med en fortjent 22-19 seier til oss.

Arnes oppsummering:
I dag spiller jentene en bra kamp. Vi løser forsvarsjobben veldig godt og stopper flere av overgangene til Fjellhammer. Fremover ser vi at flere og flere av trekkene våre lykkes. Det vi terper på trening, begynner å sitte i kamp. Det som igjen gleder meg er fighter evnen til alle på laget. Vi står på gjennom hele kampen, og mister ikke hodet selv når Fjellhammer puster oss i nakken.

Dagens målscorere:
Bettina 6, Cecilie 4, Maiken 3, Marte 3, Siri 2, Anne Kim 2, Elisabeth 1, Stine 1

Utvisninger:
3 x 2 minutter

Med seieren i dag klatrer vi ytterligere en plass. Vi ligger nå midt på tabellen i A-sluttspillet for J-17 klassen. Se tabellen her.

Se bilder her. Send en hilsen til spillerne her.