Hjem / Nyheter / LHK-90 – Borgen 10-19

LHK-90 – Borgen 10-19

Skrevet

Hektet av i opprykkskampen
Selv om vi hadde bare teoretiske muligheter på opprykk hadde vi et lite håp. Men med tapet mot Borgen belager vi oss på å spille 5. divisjon også neste sesong. Nå kan vi senke skuldrene og kose oss i de to neste kampene.

I denne utsatte kampen mot Borgen manglet vi 3 kantspillere. Både Ine, Veronika og Andrea måtte stå over pga skolearrangement. De 9 andre stilte som vanlig med seier i blikket.

1. omgang
Med godt forsvarsspill i begge ender av banen, blir dette en målfattig omgang. Lagene følger hverandre side om side. Vi misbruker flere sjanser til å få en liten luke ned til Borgen. I stedet er det Borgen som får to mål å gå på til pause.

2.omgang.
Etter første omgang følte vi at vi var minst like gode som Borgen, og vi hadde stor tro på at vi skulle ta dem i 2. omgang. Vi henger med i starten, men så sier Borgen takk og farvel. Deres bakspillere begynner å prikkskyte, mens vi sliter i angrep. Kampen ender med en fortjent 10-19 seier til Borgen.

Arnes oppsummering:
I forsvar spiller vi som alltid greit. Vi slipper inn kun 19 mål mot et av de beste lagene i divisjonen. I angrep sliter vi mer. Vi prøver å gjøre det vi driver med på trening, men det går fortsatt for sakte. Vi må fortsette å jobbe og ha fokus på treningene sånn at vi får opp balltempo. I tillegg brenner vi 7 stk. 100 % sjanser, setter vi disse er ikke avstanden så stor. Nå skal vi ha det gøy og senke skuldrene i de to neste damekampene. 4. plassen på tabellen er allerede sikret.

Målscorere:
Cezza 3, Siri 2, Marte 2, Maiken 1, Anne Kim 1, Bettina 1

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen til jentene her.

Top