Hjem / Nyheter / Raumnes/Årnes – LHK-90 12-13

Raumnes/Årnes – LHK-90 12-13

Jubel etter kampen

Årets forsvarskamp
Dette var den tredje seriekampen på 6 dager, og flere av jentene begynte merke litt tunge bein og såre muskler. Likevel går de på banen og leverer en forsvarsjobb som det lukter krutt av.

Selv om vi slo R/Å med 10 mål i høst, visste vi at det kom til å bli tøft i dag. R/Å har fått flere forsterkninger, blant annet en ny keeper fra Kongsvinger. Vi stilte med 10 spillere, bare Anne Kim og Andrea manglet i dag.

1 omgang:
R/Å scorer først. Vi spiller oss til gode sjanser, men mangler det siste lille ekstra som skal til for å lure en god R/Å keeper. 13 minutter har gått før Bettina setter inn vårt første mål. Rett etter blir Marte tatt bakfra på rush, og får en vridning i kneet som gjør at hun er ute resten av matchen. Sakte men sikkert begynner målene å komme, og til pause står det 3-5 til oss.

2 omgang:
Vi kommer best i gang, men R/Å gir aldri opp og følger oss tett. Dagens dommerpar (Ivar og Steinar) har lagt lista høyt, og det blir mange harde dueller. Flere av jentene går i gulvet med brak, men reiser seg opp fullfører med stil. Tilslutt ender bataljen med 12-13 seier til LHK-90

Arnes oppsummering:
I dag er jeg stolt av jentene. Dette var årets forsvarskamp. Jeg var litt spent før kampen, i og med at det var den tredje kampen på 6 dager. Vi var klar over at R/Å har et lag med voksne og rutinerte spillere. Likevel legger jentene igjen all respekt i garderoben og går på banen og blør for LHK drakta. De spiller et strålende forsvar og gir bort mye juling, men får også mye juling tilbake. Denne forsvarjobbingen koster mye krefter, som fører til at vi brenner noen 100 % sjanser fremover på banen. Men i dag jobbet hele laget hjemover og kjempet som løver i forsvar. Jeg vil ikke trekke frem noen enkelt personer i dagens kamp. Synes alle som en bidro med en positiv tone både på banen og benken.

Med dagens seier klatrer vi opp på 2. plass med to flere spilte kamper enn Høland og Borgen. Se tabell her.

Dagens målscorere:
Bettina 6, Siri 2, Stine 2, Maiken 1, Elisabeth 1, Cezza 1

Utvininger:
1 x 2 minutter

Se bilder fra kampen her. Send en hilsen her.