Hjem / Nyheter / Vi nærmer oss sesongslutt

Vi nærmer oss sesongslutt

Hva driver vi med i J-17 gruppa
Denne gjengen trener 5 timer i uka. I tillegg har de spilt i underkant av 60 kamper i løpet av sesongen 08/09. Fredagskveld var det spenst og skuddtrening som sto på programmet.

Sesongen begynner nå å nærme seg slutten, men fortsatt gjenstår det mange kamper. Både i J-17 serien og i damenes 5 divisjon kommer det flere viktige oppgjør fremover. I tillegg skal jentene være med i siste runde i østlandsserien i midten av april. Siste helgen i april drar laget til Lillehammer for å delta i Baldus Cup i J-18 klassen.

Deretter får spillerne og lagsapparatet en velfortjent pause. Men håndball har blitt en helårsidrett. Allerede 18 mai møtes laget for å starte oppkjøringen til årets høydepunkt som er Granollers Cup i Barcelona. Vi gleder oss masse alle sammen :-.)

Se noen luftige svev fra spensttreningen her.