Hjem / Nyheter / Baldus Cup-evetyret over for i år:

Baldus Cup-evetyret over for i år:

J13 nådde finalen – igjen!
J95 klarte den meget sterke prestasjonen å spille seg frem til finalen i Baldus Cup for andre året på rad. Også J18 var nære finaleplass mot toppidretts-talentene fra Fåberg. Se mange bilder fra helgen.

En finale, en semifinale og to kvartfinaleplasser, pluss fire 1/8 finaler må sies å være et bra resultat for Lillestrøm HK.

Med 3000 deltagere, over 300 kamper, og flere sterke klubber med, er Baldus Cup en av landets aller største håndballturneringer.

Sterkt med ny finaleplass av J95

Aller nærmest den største pokalen var fjorårsvinnerne J95. De gikk fra seier til seier søndag og stoppet ikke før de møtte Tveter fra Østfold.

Østfoldingene er en av de sterkeste lagene i årsklassen på Østlandet og gjorde det sterkt i A-sluttspillet.

11-7 vant de til slutt mot trenerne Svein Risberget og Hege Muris jenter.

Hele laget, inkludert den store foreldregruppa, må få ros for glimrende innsats nok en gang.

J91 holdt på å gå veien

Også J18 gjorde en sterk turnering. Fem seirer, en uavgjort og bare ett tap mot Østlandsseriens desidert beste lag, toppidrettsgymnasiastene fra Faaberg, var virkeligen prestasjon.

Blant annet beseiret de Rygges sterke 18-åringer og Midt-Norges nest beste lag, den gamle landslagskjempen Ingrid Steens Sverresborg.

I semifinalen var det tett og jevnt før Faaberg dro seieren i land 8-6. Faaberg vant etterpå finalen hele 11-3 og tok enkelt hjem Baldus-pokalen.

J16 ble også slått ut av elever fra Toppidrettsgymnaset på Lillehammer. Faaberg-jentene var noen numre for store denne gang for Jon Doblougs hardtarbeidende jenter. Men en god turnering ble det likevel for jentene.

Det ble det også for J12 som storspilte seg frem til kvartfinalen, der eventyret stanset denne gang.

Fornøyde hjem

Vi kommer tilbake med intervju og oppsummering etterhvert. Men det synes klart at det var drøyt 180 slitne og fornøyde Lillestrøm-spillere som satte kursen hjem til Romerike.

Bussene gikk sørover etter at LHK-90s J95 hadde tapt finalen i håp om åp rekke i alle fall 2. omgang av LSK-Rosenborg på Åråsen.

Se bilder fra lørdag og søndagher.