Hjem / Nyheter / Den nye LHK-90 lederen er opptatt av også av det sosiale:

Den nye LHK-90 lederen er opptatt av også av det sosiale:

– Håndballen kan gi deg venner for livet!
– Den største utfordringen blir å følge opp den gode økonomiske utviklingen i fjor og utvikle det sosiale rundt klubben, sier nyvalgt LHK-90-leder Per Arne Nielsen.

Per Arne ble valgt som ny leder i håndballklubben på årsmøtet nylig. Det skjedde etter mange og lange samtaler med valgkomiteen.

– Jeg har mange reisedøgn i jobben. Derfor var jeg tidlig ganske skeptisk til å ta på meg vervet, Men jeg sa ja da vi ble enige om en styresammensetning som gjorde at vi kan dra i lag og dele på oppgavene.

Blant annet fikk Per Arne med seg to styremedlemmer som han kjente godt til fra før av og som han visste hadde stor kapasitet og var ressurssterke mennesker.

Per Arne Nielsen har en datter på jenter 15. Han har vært engasjert i klubben siden hun var 11. Håndball har han aldri spilt.

Men han har drevet med fotball, alpint og kampsport.

– Jeg er et konkurransemenneske, sier Per Arne.

– Og er litt hyperaktiv, skyter kona Lena inn.

Hun syntes det var bra at han sa ja til ledervervet. Hele familien er engasjert rundt håndballen. Og Per Arne er opptatt av klubben og fremtiden.

– Jeg er opptatt av at LHK-90 skal ha være et godt miljø for spillere og alle rundt klubben. Det har vært noen utfordringer i enkelte deler av klubben. Men nå skal vi jobbe og bygge videre på alt det bra, sier den nyvalgte lederen.

Han sier at håndballen og det sportslige er viktig. Men han er veldig opptatt av det sosiale og nettverksbyggingen. – Får du til et bra miljø og et godt lag, får du venner for resten av livet, sier han.

Den nye lederen er salgsingeniør og jobber i et firma som leverer vekter til industrien. Han er egentlig fra Ålesund, har dialekten i behold, men har bodd i Lillestrøm siden 1988.

– Og jeg har begynt å heie på LSK, fastslår han.

Han ser frem til at styret nå skal konstituere seg. Han overtar som leder formelt og praktisk om ikke så lenge. Og hans er det er nok utfordringer å ta tak i.

– Vi må følge opp den gode tråden som det forrige styret spant i fjor. Den gode løkonomien måp vi ta vare på. Men det blir mer utfordrende i år. Da har vi ikke landsturneringer eller landskamper å tjene penger på. Ellers må vi jobbe med å ta vare på den store spillermassen vår. Vi må ta vare på spillerne og ikke minste dem, sier Per Arne.

På Baldus Cup følger han da datteren. Det er spennende. Engasjerende. Og morsomt. Og han husker godt sitt største håndbabøyeblikk ever.

– Det var da datteren min scoret det første målet. Det var morsomt, avslutter Per Arne.