Hjem / Nyheter / Drøbak/Frogn – LHK-90 10-13

Drøbak/Frogn – LHK-90 10-13

Skrevet

Seier, takket være godt forsvar
Med forfall fra 4 spillere var vi usikker på kampen mot Drøbak/Frogn. Heldigvis steppet Karoline og Silje fra J16 inn på kort varsel.

Selv om D/F lå sist på tabellen, slo de Fjellhammer med 7 mål for noen dager siden. Planen vår for å vinne kampen var å kline til i forsvar. Det har vi etter hvert blitt gode til, noe som vises på ant. baklengsmål. Vi er et av lagene som slipper inn færrest mål i J17 serien.

Dagens lag besto av: Jeanette, Siri, Maiken, Marte, Elisabeth, Anne Kim, Cecilie, Bettina, Karoline og Silje

1. omgang:
Vi scorer det første målet. I de påfølgende angrepene stokker det seg og vi kommer ikke til de store skuddmulighetene. Men med engang vi får fart på ballen kommer sjansene. To innspill til strek ender med straffekast, som blir satt sikkert i mål. Begge lagene forsvarer seg godt og omgangen ender med målfattige 4-5 ledelse til oss.

2. omgang:
D/F åpner best og går for første og eneste gang opp i 7-6 ledelse. Derfra og ut tar vi kommandoen og har forholdsvis grei kontroll mot slutten. Selv om D/F prøvde seg mot slutten av omgangen med raske avslutninger og offensivt forsvar kom de aldri nærmer enn 3 mål. Vi vinner tilslutt 10-13.

Arnes oppsummering:
I forsvar er det ingenting og utsette. Der spiller de som vanlig veldig bra. I kamper som i dag holder det å score kun 13 mål, så lenge forsvarsjobbingen er som den er. Det vi har sakt etter de siste kampene gjelder fortsatt. Vi får fortsette å øve på treninger, sånn at ”timing” på løp, se egne muligheter og fart på ball blir enda bedre. Stor takk til Karoline og Silje som alltid stiller opp når vi er i knipe for spillere.

Dagens målscorer:
Cecilie 3, Bettina 3, Anne Kim 2, Siri 2, Maiken 1, Elisabeth 1, Karoline 1

Antall utvisninger:
1
x 2 minutter

Med dagens seier er vi nå på 6 poeng. Likt med Fet, men bak pga innbyrdes oppgjør. Avstanden opp er relativt liten, når vi tenker på at vi tapte knepent både mot Ås og Vestli. I tillegg har vi slått vinnerne av begge puljene på B-nivå. Dermed er det ikke mange J17 lag som er bedre enn dere. Dere må bare begynne å tro på det selv også.

Nå blir det en velfortjent pause, og vi i lagledelsen ønsker alle spillere, foreldre og andre lesere av denne siden en riktig god påske.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.

Top