Hjem / Nyheter / Flott Baldus Cup- start for J91 i J18-klassen

Flott Baldus Cup- start for J91 i J18-klassen

Vant puljen ubeseiret
Først ble Rygge beseiret. Deretter tidligere landslagsstjerne Ingrid Steens disipler i Sverresborg. Jentene våre seilet på en positiv bølge i gruppespillet i Baldus Cup.

Med bare tre lag i pulje valgte arrangør Lilllehammer Håndballklubb å arrangere dobbelt serie. Dermed ble det to kamper mot både Rygge og Sverresborg.

Rygge kjente vi godt fra Østlandsserien. Senest sist søndag tapte vi med seks mål for dem i Oppsal Arena.

Sverresborg er et navn med tradisjoner i håndball-Norge. Og med en av sølvjentene fra Seoul-OL i 1988, Ingrid Steen, som trener, regnet vi med at de var gode,

Sammen med Byåsen topper de tabellen i midt-Norge.

Arne sørget også for å få studert dem før kampen mot dem.

Laget som Arne og Ole Martin stillte manglet desverre Veronica og Andrea.
Rygge – LHK-90 4-6

Noen av Rygge-spillerne kjente vi igjen fra sist søndag, men det var mest nye fjes å se. Vi går opp i 5-0 og vinner 6-4 etter å ha hatt god kontroll i 1 x 20 min. En grei gjennomkjøring. Og alle jentene kom i gang.

LHK-90 – Sverresborg

Vi går opp i 2-0, men så glipper pasningene og Sverresborg overtar ledelsen, Men på slutten drar vi seieren i land. Jentene våre følger taktikken med å ta ut strekspilleren og skytterne. Det fungerer 100 prosent. Og om ikke angrepsspillet er like vakkert, får det gå. Det deles ikke ut stilpoeng i håndball.

Rygge -LHK-90 8-8

Det beste med kampen er at vi ikke faller av selv om vi får litt i mot oss i starten, Forsvaret sitter, I angrep er det vanskelig å få til finspill. Og det er en sterk prestasjon når en spiller går frem helt på tampen og setter staffen i mål på den måten som Cezza gjør. Rygge stilte med en ny back i kampen. Det klarte vi. Men både Siri, Maiken og Elisabeth måtte gå av med skader.

Sveresborg-LHK-90 8-7

Ny jevn og tett kamp. Vi vinner på at vi klarer å mobilisere mest på slutten. Sverresborgjentene spiller 4 kamper på 1 dag med akkurat mannskap nok. Vi ruller på og setter 100 prosent-sjansene våre. Det er litt meldodien i alle de fire kampene i dag. Vi brenner ikke og misser ikke så mye som ellers. Og igjen er Cezza iskald og setter straffene i kassen.

Arnes oppsummering av puljespillet:

– En bra prestasjon fra jentes side gjlør at vi går gjennom gruppespillet ubeseiret og blir puljevinnere. 1 x 20 minutter passer oss ganske bra. Vi følger ofte de beste lagene i starten av kampene. Jentene er gode i forsvar, fremover gjør de det vi avtaler. Og vi setter sjansene våre, roter ikke bort så mangte 100-prosentere.