Hjem / Nyheter / J97-spillere storkoser seg på turnering

J97-spillere storkoser seg på turnering

Vant Baldus – betyr lykke!
Jentene vant den store tøyhunden på tivoli. Han ble straks døpt Baldus. – Han gir lykke. Derfor har vi han i målet når vi spiller, sier jenter 97-spillerne.

Vi møter dem mens de henger sammen iHåkons Hall mellom to kamper. De skråler. De ler. De har det hyggelig.

– Det er andre gangen vi er på Baldus. Det er koseligste turneringen. Den og Fredrikstad Cup, sier den glade gjengen.

De har to lag med i turneringen, Det ene har nettopp spilt uavgjort 5-5. Det andre har vunnet 5-2 over Oppegård.

– DE hadde en god skytter. Men i dag var vi tøffe. Stoppet henne ordentlig, sier Therese.

Gjengen teller 22 spillere. De trener to ganger i uken. Har hatt to lag gjennom hele sesongen. Og bedyrer at de synes det er moro å trene. I alle fall nesten alltid.

– Hva er en god trening, da?

– Når vi ikke gjør det samme hele tiden. Når treneren er blid, tuller med oss og vi er kvikke hele gjengen,

– Dårlig trening, da?

– Det er når vi gjør det samme hele tiden, og det blir surr og treneren blir sur på oss. Det er heldigvis sjelden.

På Lillehammer bor de på samme skole som hele resten av klubben. 180 spillere og ledere stiller Lillestrøm HK med på årets Baldus Cup.

– Det er koselig. FInt at vi drar hele klubben sammen. Vi er mest sammen med J12, J11 og J10. Men vi blir kjent med de andre også.

Nettene går også greit, stort sett.

– I natt var det noen som skrek. På tull altså. Vet ikke om det var noen på J-18. Det var noen som sa det.Men de bor i etasjen over. Det var ikke der lyden kom fra, avslutter Therese, MArthe, Pernille, Tirikl og Sara, alle 11 og 12-åringer, før de haster videre.

De har masse å gjøre.

– AKkurat nå skal vi på Tivoli. Så skal vi spille lit. Siden er det shopping, I kveld blir det vel diskoen, men det er noen sløve greier. Vi er de eldste der, det er nesten ikke noe diskolys der og egentlig ganske kjedelig.