Hjem / Nyheter / LHK-90 – Lørenskog 14-19

LHK-90 – Lørenskog 14-19

Skrevet

Serievinneren fikk problemer
Lørenskog var før kampen allerede klare for 4. divisjon. Målet deres var å gå ubeseiret gjennom 5. divisjon, noe vi skulle prøve å forhindre. Vi lyktes langt på vei, men Lørenskog ble for sterke mot slutten.

Dagens lag besto av: Jeanette, Veronika, Marte, Elisabeth, Stine, Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine, Bettina.

1. omgang:
Vi kommer godt i gang, og tar kommandoen fra start. Solid forsvarsspill presser frem feil hos Lørenskog, samtidig som vi har bra kontroll fremover. Pauseresultat 9-6 i vår favør.

2. omgang:
Total kollaps er vel det rette ordet på de 10 første minuttene av 2. omgang. Vi kaster bort ballen på vei fremover, samtidig som vi ikke flytter beina i forsvar. Denne perioden vinner Lørenskog 7-0 før Arne tar time-out og vekker jentene. Derfra og ut er vi med for fullt i matchen. De siste minuttene satser vi offensivt for å ta igjen det lille forspranget, men i stedet er det Lørenskog som setter spikeren i kista og vinner tilslutt greit 14-19.

Arnes oppsummering:
I dag er jeg veldig godt fornøyd med det meste. 90 % av kampen spiller vi bra. De siste 10 % er jeg ikke så godt fornøyd med. 1. omgang står vi bra bakover. I angrep er vi flinke til å se etter muligheter og vi lykkes med en del trekk. I andre omgang er vi ikke til stede, men jobber oss sakte, men sikkert inn i kampen. Vi bommer på 9 klare 100 % sjanser i dag. Mot gode lag må disse settes. Hadde vi satt halvparten av dem i dag hadde seieren vært vår.

Dagens målscorere:
Cezza 4, Stine 3, Marte 3, Veronika 1, Ine 1, Siri 1, Bettina 1

Utvisninger:
1 x 2 minutter

Da er det bare å gratulere Lørenskog med 4. divisjonsspill neste sesong. Les hva Lørenskog skriver om kampen her.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen til spillerne her.

Top