Hjem / Nyheter / Over 150 spillere og ledere med på Baldus Cuo 2009

Over 150 spillere og ledere med på Baldus Cuo 2009

Skrevet

Festen er i gang!
Håndballfesten er i gang! Over 150 spillere og ledere fra LHK-90 er med på 2009-utgaven av Baldus Cup på Lillehammer. Lillestrøms røde og hvite håpefulle startet opp med kamper allerede fredag kveld og drømmer om håndballmoro som i fjor.

I fjor stakk J95 avgårde med den aller gjeveste pokalen og vant hele turneringen for 12-åringer.

– Vi kan håpe og drømme, men det er tøff konkurranse og mange lag med i alle årsklasser, sier sportslig leder Linda Solheim.

Vi møter henne lørdag formiddag i vårsola. Rundt henne myldrer det med håndballspillere i alle farger.

Det grilles. Det soles. Det danses. Et rockeband sørger for at det er fin stemning mellom matchene i Håkonshall, Kristins Hall og Skogenhallen.

Fredag kveld vant Jenter 91 første kamp mot Rygge greit 9-6. Jente 16 vant også komfortabelt. Det samme gjorde J95 og ett av J97-lagene.

De øvrige lagene tapte eller spilte uavgjort.

Lørdag morgen var lagene i sving igjen. J97 1 spilte uavgjort, J16 tapte og J95 havnet i et gedigent revansjeoppgjør mot fjorårets finalemotstander Fåberg.

Fåbergjentene fikk tilslutt den ønskede revansjen, vant 7-5, men kampen kunne like godt tippet andre veien.

– Vi møter et svensk lag i siste kampen. Må vinne med fire mål for å ta puljeseieren, konstaterte trener Svein Risberget.

Over 3000 spillere er med på årets turnering. Spillerne bor påp skoler i områdtm foreldre og supportere på hotell. En del pendler også mellom Romerike og Mjløsbyen.

. Det er dette jeg liker. Hele LHK-familien på tur. Både sportslig og sosialt er dette en stor opplevelse, sier Svein O. Solberg, avtrtoppende leder i Lillestrøm HK

Se bilder fra første dag her,

Følg resultatene for alle LHK-90s lag her.

Top