Hjem / Nyheter / Siste runde i Østlandsserien

Siste runde i Østlandsserien

Skrevet

Sterk avslutning av jentene
Det var fullt trøkk i Oppsal Arena på alle baner. Både finalerunde i Østlandsserien for J/G-18, og Postenserien J/G-16 gikk av stabelen denne helgen. Våre jenter hentet sitt første poeng, og leverte to sterke kamper.

Erfaringsmessig går vi litt tom for krefter når vi spiller to tette kamper. Derfor hadde vi hentet inn hjelp fra tre spillere fra J-16. Dagens lag besto av: Jeanette, Veronika, Marte, Elisabeth, Stine K. Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine, Bettina, Andrea, Hilde, Silje, Stine J.

Første kamp var mot Ås. Et lag vi kjenner fra mange tidligere kamper. All erfaring sa oss at det skulle bli et jevnt oppgjør, og det ble det.

1. omgang.
Etter at Ås scoret det første målet, kommer vi tilbake og tar føringen. En ledelse vi ikke gir ifra oss i løpet av omgangen. I angrep spiller vi bra. Vi lykkes med 1+ venstre og er flinke til å se egne muligheter. Til pause leder vi 11-12

2. omgang.
Igjen tar vi kommandoen og vi er flere ganger oppe i 3 måls ledelse, senest 3 minutter før slutt. I noen hektiske sluttminutter havner vi i undertall, får straffe i mot og gjør feil mot offensivt forsvar. I tillegg er ikke dommeren helt på vår side, og Ås raner oss for ett poeng. Sluttresultat 21-21

Arnes oppsummering:
En bra kamp fra vår side. Vi fører hele kampen, og er flinke til å se løsninger i angrep. Mot slutten koker det i hodet på de fleste, men det er likevel ikke det som avgjør kampen i dag. Gjennom meste parten av kampen står vi ikke opp i forsvar. Vi greier ikke å stå på skuddarm til de gode skytterne til Ås, og dermed blir det vanskelig for keeper å velge riktig hjørne i mål. Hadde vi løst dette hadde seieren vært berget. Alt i alt, godkjent fra jentene.

Kamp nummer to var mot Rygge. Ingen møter mot J18 Rygge tidligere, så vi visste lite om de. Bortsett fra at de har gjort sakene sine bra og lå på øvre halvdel av tabellen.

1 omgang.
Vi er fullt på høyde med Rygge i hele omgangen. Vi bommer på noen 100 %, men holder likevel følge takket være god forsvarsjobbing. Rygge går til pause med en knepen 9-11 ledelse.

2. omgang.
Etter 6 minutter var vi à jour i protokollen. Ledelsen var hentet inn og det sto 12-12 på tavla. Vi følger Rygge greit, men de siste 7-8 minuttene går vi tomme for krefter. Vi blir hengende etter og vi får flere utvisninger. I tillegg har vi litt stolpe ut, og Rygge rusher imot. Tilslutt ender det 15-21 til Rygge.

Arnes oppsummering:
Igjen en bra kamp. Vi henger med til vi går tom for krefter. Jentene viser frem mye godt spill, men det er også ting vi må jobbe med videre. Vi får ikke fatt på Rygges strekspiller, og det skaper problemer for oss i denne kampen. Nå er vi ferdige med Østlandsserien og innsatsen til spillerne har vært bra. Laget har lært mye på deltagelsen. Selv om det har blitt en del tap, har vi gjort mange bra kamper.

Dagens målscorere:
Cezza 9, Bettina 8, Anne Kim 4, Ine 3, Marte 3, Elisabeth 3, Stine J. 3, Stine K 2,Siri 1

Utvisninger:
8 x 2 minutter

I den andre enden av tabellen var det Skogstrand og Gjøvik/Vardal som spilte om tittelen. Skogstrand trakk det lengste strået og ble Østlandsmestere 2009.

Se bilder fra kampen her. Se de andre resultatene her. Send en hilsen her.

Top