Hjem / Nyheter / Skedsmo – LHK-90 14-15

Skedsmo – LHK-90 14-15

Serieavslutning for damelaget
Så var denne sesongen over og damelaget endte på en flott fjerde plass. 20 poeng har blitt sanket på 16 kamper. Marginene har vært små, og opprykksplassen aldri langt unna. Neste sesong håper laget på å komme gjennom nåløyet, og rykke opp til fjerde divisjon.

I siste kamp før jul møtte vi Skedsmo i en spennende kamp hvor vi tilslutt vant med et mål. Les om det møtet her. Tirsdag kveld var det igjen klart for møte mellom Skedsmo og LHK-90 i Tærudhallen. Vi hadde mange spillere ute, så vi hadde hentet inn Stine Jansen fra J16 som fikk sin damelagsdebut.

Dagens lag:
Jeanette, Siri, Maiken, Marte, Elisabeth, Stine K. Anne Kim, Cecilie, Bettina, Stine J.

1. omgang:
Vi går opp i en ledelse på fem mål før Skedsmo får summet seg. De spiser seg inn på oss, men vi beholder ledelsen gjennom hele omgangen. Jentene kjører både 1+ venstre og høyre og lykkes med det. Vi går til pause med 7-10 ledelse

2. omgang:
Stine fra J16 åpner andre omgang med sitt første damelagsmål. Laget forsetter og sette inn skuddene og igjen har vi en ledelse på 5 mål. De siste 10 minuttene for vi tre utvisninger som holder på å koste oss dyrt. Skedsmo tar innpå, men jentene holder unna og vinner tilslutt med ett mål. 14-15 til LHK-90.

Arnes oppsummering:
I første omgang har vi kontroll. I angrep fortsetter jentene å kjøre de kjente trekkene. I forsvar greier ikke jentene å holde seg inne på 6 meter, men dette rettes opp i andre omgang. Ellers brukte vi mye av kampen til å trene på å ligge ute med merke. Dette vil vi få bruk for i Baldus Cup, så greit å få en gjennomkjøring på det.. Mot slutten av kampen spiller vi stort sett i undertall, så Skedsmo presser oss. Men som før jul, vinner vi igjen med ett mål.

Sesongen sett under ett er jeg veldig fornøyd med. Målsetningen var å berge plassen, men vi har gjennom hele sesongen ligget i toppen og opprykk har aldri vært langt unna. Det er lenge siden et damelag i LHK-90 har hentet 20 poeng på så få kamper som er blitt spilt i år.

Dagens målscorere:
Stine K. 4, Cezza 4, Elisabeth 2, Bettina 2, Siri 1, Anne Kim 1, Stine J. 1

Utvisninger:
4 x 2 minutter

Se bilder fra kampen her. Se slutt tabell her. Send en hilsen til spillerne her.