Hjem / Nyheter / Rælingen HK og LHK-90 innleder samarbeid

Rælingen HK og LHK-90 innleder samarbeid

Spennende guttesatsing
En spennende samarbeidsavtale om utviklingen av guttehåndballen er i ferd med å se dagens lys. Kommende sesong kommer LHK-90 og Rælingen HK til å samarbeide om to G10-lag. – Vi ønsker å utvikle gode guttelag, sier Svein Risberget i Sportslig utvalg.

I LHK-90 fantes det en spillergruppa på 9-10 G10-spillere. Det samme var det i naboklubben på andre siden av Nitelva.

– I stedet for å slite på hver vår kant med to små treningsgrupper og knapt med spillere,får vi nå en stor og god spillerstamme. Og dermed kan vi satse på to lag i serien, forteller Svein, som i egenskap av rollen i SU har spilt en rolle i samtalene som har vært ført med samarbeidsklubben Rælingen.

Svein forteller at samarbeidsavtalen er underskrevet. Dermed vil foreldrene til spillerne i de to spillergruppene om kort tid bli innkalt til møte. Målet er å starte opp treningene rett etter sommerferien og være fit for fight til seriestarten i september.

– Vi legger opp til to fellestreninger i uken. Vi kommer til å ha treninger både i Marikollenhallen, Sandbekkhallen og Skedsmohallen. Men når det blir er ennå ikke klart, sier Svein.

Det er trenere fra begge klubber som skal lede spillergruppen. Fra LHK-90s side blir det Helen Bach som blir trener og sportslig ansvarlig. Helen har trent flere lag i klubben før.

– Vi synes dette er spennende og gleder oss til å få satsingen på beina, sier Svein.

Og hva det nye samarbeidslaget skal hete?

– Vi har meldt inn til Regionskontoret at vi skal meldes opp i serien som LHK/RHK, avslutter Svein.