Hjem / Nyheter / Skedsmohallen reddet eksamensvåren:

Skedsmohallen reddet eksamensvåren:

LHK-90 måtte flytte ut
Skedsmohallen ble redningen for å få avviklet alle eksamener ved Skedsmo videregående skole. Da fikk det så være at det gikk utover treningstidene til LHK-90. – Heldigvis fikk vi hjelp av kommunen til å kompensere noe av tiden i andre haller, sier Linda Solheim i Sportslig utvalg.

Bakgrunnen for eksamensproblemene var store ombygginger ved Skedsmo videregående skole i Lillestrøm.

Det umuliggjorde eksamensavviklingen der.

Dermed måtte Akershus fylkeskommune få leie Skedsmohallen.

Følgelig røk treningstidene for LHK-90 i noen hektiske maiuker.

Heldigvis visste klubbens ledere råd. En søknad ble sendt til idrettsrådet i Skedsmo kommune. Der fikk LHK-90 bevilget fem timer i Skjettenhallen og tre timer i Tærudhallen.

– Det er vi veldig glade for. Ellers hadde det blitt tøft for oss, forteller Linda.

Bakgrunnen for klubbkrisen var ikke minst at flere lag skal ut i viktige turneringer i sommer og er helt avhengig av å få trent.

Blant annet skal flere av de eldste lagene delta på Partille Cup i uke 27 og J18 skal også ut i en større cup i Barcelona i uke 26.

– Det var godt at vi fikk godkjent dette. Det er grunn til å skryte av Skedsmo kommune og Anne Marie Madsveen som virkelig står på når det kniper for ungdommen og de frivillige lagene, sier Linda.

LHK-90 har hallene på Skjetten og på Skedsmo i tre uker – til og med neste uke. Etter det er klubben tilbake i Skedsmohallen.

De andre lagene som ikke skal uti cuper har trent utendørs, friidrett og andre former for alternative treninger, forteller Linda.