Hjem / Nyheter / Turneringssommeren på gang

Turneringssommeren på gang

LHK-90 satser både i Sverige og Spania
Flere lag forbereder seg nå til spennende sommerturneringer. De eldste LHK-90 lagene skal til verdens største håndballturnering i Danmark og J18 skal helt til Barcelona i Spania.

Turneringssommeren er på gang. For mange, både spillere, ledere og foreldre, en spennde, herlig tid, med masse moro både på og utenfor banen.

Her gir vi deg en smakebit på hva noen av våre lag skal ut på.

Oppsal Eliteturnering 5-6 juni:

Her skal J14 delta. J95-laget til Svein Risberget spilte seg for andre gang på rad til finalen i Baldus Cup. Nå skal de prøve seg med landets desidert beste J95-lag i en spesiell eliteturnering i Oppsal Arena. Jentene har trent godt i flere uker, både fysisk og teknisk. Blant annet har de testet seg mot guttelag.

Partille Cup 1-7 juli:

Verdens største håndballturnering. En opplevelse for alle som tar turen til megaturneringen i Gøteborg sentrum. Lillestrøm sender i år både J14 og G 14 til Partille CUp. J16 og J17 skal også avgårde. Krysser fingrene for fint vær og en lott opplevelse. Gå ikke glipp av åpningsshowet som oppleves som rene OL-seremonien.

Granollers Cup 36-29 juni:

J91 laget skal slåss mot J18 lag fra hele Europa. Turneringen som foregår i Granollers rett utenfor Barcelona skal kombineres med badeferie og trening i Santa Susanna på Costa Bravakysten. Det er første gang at LHK-90 er representert i den store spanske cupen.

– Vi håper å komme hjem med en kjempeopplevelse og at det er noe vi kan anbefale flere i klubben. Jentene har spart og hatt dugnader i nesten 2 år, sier Linda Solheim, lagets arrangementansvarlig.

Laget har faktisk spart opp 120 000. Det brukes på turneringsdeltakelser. Selvsagt mest på Spaniaturen. Den er allerede betalt for jentene – i form av dugnader.

– Vi har regnet 8000 pr deltaker, inkluderer fly, hotell, all mat, busser og deltakerkort. Alt betalt. I tillegg har lagledelsen litt i bakhånd hvis det skulle melde seg behov for litt ekstra utgifter, sier Linda.

Åpningscup i Fredrikstad og Nordstrand Cup:

Flere av lag forbereder turneringer foran sesongoppstarten. Det er åpningscup i Fredrikstad og Nordstrands Cup. Det er Scandivan Cup på Fjellhammer. Tradisjonelt er dette turneringer som flere LHK-90 lag melder seg på i forbindelse med oppkjøringen til en ny sesong.

Nettsiden til LHK-90 skal prøve å oppdatere siden med jevne mellomrom og fortelle hvordan det går med våre helter og heltinner i disse turneringene.