Hjem / Nyheter / Skedsmo – LHK-90 20-18

Skedsmo – LHK-90 20-18

Skrevet

Fin gjennomkjøring før Barcelona
Det endte med tap i første av to treningskamper mot Skedsmo. Skedsmolaget har fått inn forsterkninger fra Nit/Hak og Fjellhammer i tillegg til ny trener. Vi på vår side har ikke fokusert så mye på balltrening etter Baldus, men heller kjørt en del kondisjon/styrke. Vi var derfor spent på hvor rustne vi var håndballteknisk.

1. omgang
Vi var ikke helt med fra avkast og Skedsmo var rett og slett mer på hugget. Vi stresser for mye i angrep og mister ballen. Samtidig blir vi hengende etter i forsvar og får flere straffer mot oss. 7-1 leder Skedsmo før vi våkner og Jeanette stenger buret. Sakte men sikkert jobber vi oss inn i kampen og til pause leder vi faktisk 8-9.

2. omgang.
Etter en fin start går vi opp i tremålsledelse, men Skedsmo har ikke til hensikt å gi opp, og tar igjen føringen i kampen. De er oppe i hele 5 måls ledelse før vi igjen melder oss på. Tilslutt ender kampen med tap 20-18.

Arnes oppsummering:
En kamp som svinger i prestasjoner. Kampen sett under ett er jeg fornøyd med, tatt i betraktning av at vi ikke har drevet med balltrening i det siste. Jeg er mest fornøyd med at jentene spiller seg frem til mange muligheter. Telte 15 store muligheter og det er bra. I tillegg er jeg imponert over at de ikke henger seg opp i dommeravgjørelsene. Mye rar dømming, men det gikk begge veier. Vi er ikke mors beste barn i forsvar vi heller. Alt i alt en bra treningsøkt.

Målscorere:
Cezza 8 (4), Stine 4, Ine 2, Siri 1, Elisabeth 1, Bettina 1, Marte 1.

Se bilder fra kampen her.

Top