Hjem / Nyheter / Toppscorer sesongen 2008/2009

Toppscorer sesongen 2008/2009

Skrevet

Cecilie endte på 209 mål
I løpet av sesongen har flere av spillerne ligget i toppen og kjempet om toppscorertittelen. I alle kamper fra seriespill til cuper har hvert eneste mål blitt notert. Totalt scoret laget hele 1146 ganger. Tilslutt var Cecilie som stakk av med t-skjorta.

Noen av spillerne tar straffer og får derfor en del ekstra mål pga dette. Derfor hadde vi planlagt å lage 2 toppscorertitler. En med og en uten straffer. Dette ble ikke nødvendig da samme person toppet begge listene, men jevnt ble det på de uten straffer. Så her er det bare å gratulere alle sammen, for hvert eneste mål teller. Det ble også prøvd å føre statistikk over de som hadde flest assist, men det gikk helt i surr for undertegnede så det ble raskt kuttet ut. Men alle vet at bak en målscorer står det alltid ett helt lag 🙂

Topp 3

Med straffer Uten straffer
Cecilie 209 Cecilie 125
Stine 170 Marte 124
Bettina 150 Stine 119

Top