Hjem / Nyheter / Partille cup 2009 – Gøteborg

Partille cup 2009 – Gøteborg

Partille 2009 – En glad guttegjeng etter siste kamp Lørdag. Selv med tap i 1/8 delsfinalen B sluttspill var guttenes humør på topp.

Å for en tur!!! Starten var dårlig – helt elendig. Det startet i vinter – uten trener- vi fikk 3 kjempe jenter fra J16, med Kristina Furu som sjef og treninger ble det- deretetr Kikehoste på 2/3 av laget. Vi var påmeldt på partille og Liv-Kari lagleder var innstilt på å trekke laget. Heldighvis kom Heidi Lien inn i LHK-90 G14 som trener og hun sa JA til å være med på Partille. Ok sa Liv-Kari da reiser vi- akk å ve en uke før avreise brekker Magnus K. armen – er det ikke meningen at vi skal få et lag å stille- på Partille? Vi reiste med 7 friske spillere og Eirik som innbytter og i våres øyne ble det slik: vi kom – lærte masse og spilte mye bra Håndball. Resultater

HC Feniks AM

16 – 5

Fjölnir 2

13 – 4

BK Heid

15 – 6

MTV Dänischenhagen

11 – 15

Täby HBK 1

48 – 17

I Partille Cup kommer alle til sluttspill, vi kom i B-sluttspill; til informasjon så kom ingen lag fra Norge i G14 til A sluttspill!! Vi vant vår 1. kamp i sluttspillet mot Tønsberg Turn. Veldig bra jobbing forsvar:) og bra spill i angrep ga seieren 11-7 til gutta og resulterte i 2 runder med is. Veddemål med lagleder var mindre mål enn 10 inn i buret ga is, skåring flere enn 10 mål ga is, så her var det dobbel pott. Neste motstander vi 1/8 delsfinale mot HK Eskil fra Sverige ga desverre et tap med resultatet 13-25. (HK Eskil vant over Frogner IL med resultatet 20-13 og tapte B finalen med 10 mål for et blandet lag fra Fjellhammer/Fet.)

Vi var også med på mye annet enn å spille håndball- vi ble godt kjent med andre spillere i LHK-90, Vi var på Badetur med J14-spiste middag med J16, hjalp J17 med å bære bagasje – og sist men ikke minst var vi på Liseberg og kjørte karuseller og vant sjokolade.

IS

Spilleutvikling og sosialt var turen veldig bra – Spillerene på laget har blitt godt kjent med hverandre og utviklingen på spillernivå har vært stigende på hele turneringen- Og nå gleder alle seg til å få treningopplegg fra Heidi slik at alle har noe å gjøre i ferien. God sommer alle sammen- vi gleder oss til vinteren!

TAKK GUTTER FOR EN FANTASTISK FIN TUR! GOD SOMMER!