Hjem / Nyheter / Partille Cup 2009

Partille Cup 2009

Skrevet

Mange flotte opplevelser
LHK-90 takker alle jenter og gutter for den fine opplevelsen de ga ledere og supportere under Partille Cup 2009. Jenter 95 nådde helt til kvartfinalen i A-sluttspillet. Men de andre ungdomslagene bød også på mye fin håndball i verdens største håndballturnering. Klubben hadde dag-til dag-dekning fra begivenhetene og her kan du lese mer.

Partillecup’s siste dag.

Nattens vær har frisket opp luften over Heden, men samtidig gjort banene litt glattere.

Vi fra LHK stilte opp på bane 5 kl 0905 for å få med oss kvart finalen for J14. Begge lag var tylig preget av nærver og det var en famlete start. LHK kom best i gang og ledet til tider med 3 mål. Helsingborg kom sterkt mot slutten og resultatet ble 11-11 ved full tid. Det spilles sudden-death og LHK jentene vant droppen. De gikk i angrep klarte ikke å få mål på første forsøk. Helsingborg kom tilbake, men heller ikke de krarte bragden å score. Til slutt trakk Helsingborg det lengsgte strået og gikk videre til kvart finalen. Vi som stod rund banen fikk se en spennede kamp og pulsen var til tider veldig høy.

Vi takker alle for en fin uke på Partille Cup og takke til gutta og jentene som har gitt oss alle en fin opplevelse både på og utenfor banen.

Takk også til alle i lagsapparatet som har stillt opp og til foreldrene som har tatt turen ned for å se på det hele fra sidelinjen.

Partillecup’s 4’de dag.

Ja Gøteborg viser seg atter en dag fra sin fineste side, 25 grader før kl 0930 er en deilig start. I dag starter sluttspill dagen og forventningene er satt av spillere og lagledelse.

Først ut var J16 som spilte kanskje sin beste kamp her nede, men måtte til slutt gå av banen med 7-10 for Kroppskultur UF 2.

Neste lag ut i dagens kamper var J14, de har kommet seg til A sluttspill og der er det ingen som gir ved dørene. Etter en spennede kamp og veeldig slitne jenter ble Skånela IF slått 11-9. Neste på programmet var 8 dels finale mot Franske Handball Brie 77. Dette laget hadde vunnet alle sine første kamper med 10 mål og var nok ikke klar over hvilken motstand de kom til å møte. Etter noen minutter lå de under 4-1 og LHK jentene jobbet som helter og dro sakte men sikkert i fra. Til tider var det litt for spennende, men jentene holdt ut og dro i land seieren mde 15-11. Publikum var det heller ikke noe å si på fullt rundt hele banen av spiller og foreldre fra alle LHK lag.

I morgen kl 0905 er det OV Helsingborg som står for tur i kvart finalen.

Lykke til!

J17 spilte sin første B finale kamp mot RP If og gjorde en veldig bra kamp forsvarsjobbinga var fremregende, men ble desverre verdsatt med 8 straffer mot seg. 7 av deisse ble det skåringer på. med 4 spillemål vant til slutt RP 11-10 som er et resultat som ikke beskriver kampen helt.

G14 stilte til sin første kamp med godt humør og en avtale med trener og oppmann og at siste kamp i dag skulle spilles kl 1900, og sånn ble det. Gutta vant sin første kamp mot Tönsbergs Turn 11-7 og gikk dermed videre til 8 dels finalen mot HK Eskil, der ble det desverre stopp for deres kamper i Partille Cup med siffrene 25-12

Oppsummering av første dag


Jenter 14 og gutter 14 har spillt en kamp hver seg i dag.

G14 tapte sin første kamp 5-16 mot HC Feniks AM

J14 vant en knepen seier over Kerra HF 1 med siffrene 7-5

J16 fikk en seier og et tap i dag, først seier 7-3 over IK Våg 2 så ble det tap mot IK Baltichov med 14-8.

J18 har tapt begge sine kamper i dag, først 15-10 over HK Linne så 14-5 mot Heimdal IF

Ønsker alle leg en flott dag i morgen med mange seiere til LHK-90

Følg med i dagene fremover med bilder og reportasjer fra kampene.

Rapport fra dag 2 av Partillecup

Gøttis viser seg fra sin beste side. Sol fra skyfri himmel, 30 +, et yrende liv både på og utenfor banen. En takk til de foresatte som har tatt turen for å støtte sine respektive. LHK-90 tilbyr alt. Vi har enere som profilerer banen og vi har enere som profilerer banketten. En samlet delegasjon som vi her nede er stolte av. Vi skal prøve å oppdatere dere som ikke denne gangen hadde anledning til å ta turen så gått vi kan.

Dagens resultater

G14 tro til med en skikkelig seier over Fjølnir 2 med 13-4, for så å avslutte med et tap mot BK Heid med 15-6.

J14 fortsetter seiersgangen med fantastiske resultater, 12-8 mot Lugi HF i første kamp, RK Pavleki ble sendt av banen med 16-8 og ut på kveldingen ble Bekkelaget sendt i dusjen med siffrene 13-9.

J16 hadde ikke helt våknet i første kampen i dag å tapte 13-3 mot Bekkelaget 1. Etter en jevnspilt kamp mot IR fra Island tapte de til slutt 10-9

J17 spiller jo i J18 klassen og merker at de fleste er eldre enn dem. Tapte sin første kampe i dag , men tro til med seier i siste kamp. SG Oeversee JW vant 15-7, Kävlinge HK 2 ble slått 13-5. Noe som måtte premieres med en times spa på ett av byens hoteller. Vel fortjent jenter 🙂

Da har vi kommet til 3’de dag av Partille Cup

Nok en spill dag er over…

Jeg var tidlig opp i dag og når jeg tittet ut av vinduet så jeg knapt over til bygningen ved siden av…tåken lå tett og jeg tenkte .. det var da ikke meldt sånt vær. Det ble det heller ikke for når klokken nærmet seg 8 var det helt skyfritt ute og det har vært oppimot 30 grader i hele dag.

Jeg har fått med meg de fleste kampene og det har bare vært blide fjes og se, og alle har stilt opp for laget og vennene sine. Det begynner å komme flere foresatte for å støtte opp om lagene og det er veldig hyggelig.

J17 startet tidlig opp i dag med første kamp kl 0905, det hjalp ikke å komme tidlig opp selv om dagen forøvrig kunne brukes til bading og shopping, det ble tap mot HK-72-Sande med 10-6.

Startet tidlig gjorde også J14, de hadde ikke heller noe god start og lå under for bunnlaget i puljen med 1-0 etter første omgang. Dett fikk nok jentene til å tenne i andre omgang og surfet inn til seier 5-1 mot Haslum IL 3. Mot topplaget i puljen Kielce fikk de derimot tøffere motstand og en jevnere kamp. De byttet på å dra, men Kierlce dro til slutt det lengste strået og vant 14-12.

J16 møtte IK Våg HK 2 på Valhalla i ettermiddag, men de ble for sterke og vant til slutt 14-6.

G14 hadde heller ikke kamp før på formiddagen og stilte i dag med hele en innbytter så de gutta får kjørt seg. Det endte med tap mot MTV Dänischenhagen med 15-11.

I siste kampen ble det dessverre kjempe tap igjen for LHK gutta med 48-17 mot Talby HBK1.

Det er jo veldig gøy å se at de kan lage mål selv også 17 mål i en kamp mot et så gått lag er jo bra.

G14 endte med dette på plass 5 i puljen og skal spille første kamp i B sluttspillet i morgen kl 1500 på Heden 30 mot Tönsbergs Turn eller 6 i gr 5 kl 1500 Heden 27 mot IK Sävehof 3

J14 endte på en 2 plass i puljen og går til A sluttspill mot Skånela IF 1 kl 1020 på Heden 27.

J16 endte på 5. plass og møter Kroppskultur UF 2 kl.0945 på Heden 8 i B sluttspillet.

J18 ble til slutt 4 i puljen og starter morgendagen i B sluttspill mot enten Strömm IL eller Flatås IL kl 1400 på Heden 13

PS. Resultatene er ikke helt bekreftet, men det ser slik ut kl 1715

Lykke til!

Top