Hjem / Nyheter / LHK-90 – Skedsmo 24-21

LHK-90 – Skedsmo 24-21

Nok en seier for damelaget
I andre runde i regionserien K05 hadde LHK-90 ”hjemmekamp” i Tærudhallen mot Skedsmo. Etter en nølende start hvor begge lag studerte hverandre, kom vi i gang med det gode spillet vårt.

Rundens lag besto av:
Jeanette, Stine J. Marte N. Marte K. (Debut på damelaget) Stine K, Siri, Cecilie, Ine, Bettina og Linda.

1. omgang
Skedsmo scorer det første målet, men jentene våre kvitterer raskt. Omgangen står og vipper med mye godt spill fra begge lag, men når sitt klimaks i sluttsekundene når Stine scorer på flyver i samme øyeblikk som sluttsignalet går. En fortjent 14-12 ledelse til pause.

2. omgang
Det tar 10 minutter før vi får vår første nettkjenning i andre omgang. Men med strålende forsvarsspill har vi føringen gjennom hele omgangen. Skedsmo nærmer seg mot slutten når vi er i undertall, men med en bra sluttspurt, vinner vi komfortabelt 24-21

Arnes oppsummering:
Vi er godt forberedt. Etter flere møter mot Skedsmo i det siste, vet vi hvordan de spiller. Vi løser oppgaven vår i forsvar. Selv om Skedsmo forandrer taktikk underveis i kampen er vi flinke til å tilpasse oss. I angrep er vi gode til å spille oss til 100 % sjanser. I tillegg har jentene blitt mye bedre til å utfordre en og en. Jeg er veldig godt fornøyd med innsatsen til alle i dag.

Dagens målscorere:
Ine 7, Stine K. 5, Marte 4, Siri 4, Bettina 3, Cecilie 1

Antall utvisninger: 2

Se bilder fra kampen her. Se tabellen her. Send en hilsen her.