Hjem / Nyheter / 1. runde i Østlandsserien

1. runde i Østlandsserien

Ingen god start for J-18
Lørdag 7. november gikk første runde i Østlandsserien av stabelen. Vi Skulle møte arrangørklubb Ellingsrud og Fredrikstad Bkl. Vi har ikke hatt noen tidligere møter mot disse lagene, men begge lagene har stolte tradisjoner og mange gode resultater å vise til de siste årene.

Først kamp var mot Ellingsrud i Furuset Forum

1. omgang.
Vi kommer godt i gang og følger Ellingsrud side om side i første omgang. Når Stine i det 18. minutt setter inn 8-7 målet på straffe går vi for første gang i opp i ledelsen. Rett etter blir vi hardt straffet når vi får en dobbel utvisning. Til pause sår det 9-11 til Ellingsrud.

2. omgang.
De første 13 minuttene i andre omgang, ligger tro og innsatsvilje igjen i garderoben. Ellingsrud styrer hele showet og går opp til 11-19. Arne tar time-out og vekker jentene, derfra og ut spiller vi igjen jevnt. Det ender 16-23 til Ellingsrud.

Arnes oppsummering:
I forsvar er vi gode og har fullt heng med Ellingsrud. Vi kommer litt på hæla når vi får to spillere utvist på slutten av første omgang. Bortsett fra starten av andre omgang er vi jevngode. Men på dette nivået er vi avhengig av at alle må ta mer ansvar i angrep. Vi må få mer tro på egne ferdigheter og ville vinne kamper. Jeg vil trekke frem Stine og Siri i denne kampen, som går foran som gode eksempler med full innsats både i angrep og forsvar.

Etter en liten pause og rask forflytning opp til Romsåshallen, var vi klare for å gyve løs på Fredrikstad Bkl..

1. omgang.
Vi får en god start, hvor ballene suser i nota bak Fredrikstadkeeperen. Det ser ut til at vi skal greie og matche Fredrikstad, men det er før de legger inn siste gear. Når de skrur opp tempo, stresser de oss til feil i angrep. Sekunder senere har de rushet og satt ballen i vårt mål. I tillegg sliter vi med å få has på den høye linjespilleren deres. 13-6 leder de når pausesignalet går.

2. omgang.
Fredrikstad har høyere tempo både på ball og i bena. Likevel gjør vi mye bra i angrep, men mangler det siste med å få ballen i mål. Kampen ender tilslutt 25-12 til Fredrikstad.

Arnes oppsummering:
Nå tapte vi for et godt lag. Vi spiller er bedre kamp enn vi gjorde mot Ellingsrud. Vi spiller uavgjort mot dem når vi er i undertall, men vi taper begge overtallene våre. Vi spiller oss til gode målsjanser, men mangler litt i avslutningsøyeblikket. Vi får ta det som en fin treningsøkt, som vi kan dra nytte av i 5. divisjon. En stor takk til Jansen/Johnsen fra J17 som bidro med godt spill i dag.

Dagens målscorere:
Stine K. 8, Siri 6, Cecilie 5, Marte 3, Stine J. 3, Ine 2, Stine Cecilie 1

Se bilder her. Se andre resultater her. Send en hilsen her.