Hjem / Nyheter / Borgen – LHK- 90 14-27

Borgen – LHK- 90 14-27

Skrevet

Knusende seier mot gamle kjenninger
Skiltet til Kløftahallen var snudd i feil retning. Det førte til at halve laget kjørte feil og ankom hallen litt forsinket. Men vi rakk likevel å varme opp godt og stille forberedt til kamp. Forrige sesong endte begge oppgjørene mot Borgen med tap. Derfor var det glade jenter som gikk av banen, etter å ha løpt Borgen i senk.

Denne gang var det Jeanette som var forhindret i å være med. Bettina er fortsatt ute med skade, derfor er det flott at spillere fra J-17 er med og bidrar. Denne gangen var det Stine J. Karro og Hilde T. som hjalp oss.

1. omgang.
Selv om vi ikke briljerer har vi god kontroll hele omgangen. Vi scorer det første målet og gir aldri fra oss ledelsen. Bakover har vi som vanlig full kontroll, men i etablert angrep sliter vi litt mer. Likevel går vi til pause med resultatet 8-11.

2. omgang.
Nå setter jentene inn et ekstra gir. Vi presser Borgen til å gjøre feil og jentene kontrer velvillig. 10 minutter før slutt får Siri seg en kraftig smell i hodet, men kommer til seg selv etter en pust på sidelinja. Når sluttsignalet går har vi vunnet med 13 mål og tavla viser 14-27.

Arnes oppsummering:
Etter å ha tapt de 2 siste kampene i sluttminuttene var fokusområdet i dag og stå 2 x 30 minutter fullt ut. I tillegg skulle vi være mer beviste i overtallssituasjoner. Vi var bedre trent enn Borgen og kontrer dem i senk i andre omgang. I forsvar spiller vi bra, kun seks innslupne mål i andre omgang vitner om det. Vi scorer fra de fleste spilleposisjonene og det er bra.

Dagens målscorere:
Stine J. 7, Marte 6, Stine K. 5, Siri 4, Karro 3, Cecilie 2

Stor takk til J-17 spillerne som bidro med hele 10 mål i dag. Nå blir det treningskamp mot AFSK/Bjørkelangen førstkommende torsdag, før det braker løs med 2 tøffe kamper i Østlandsserien til helgen.

Se bilder fra kampen her. Se tabell og andre resultater her. Send en hilsen her.

Top