Hjem / Nyheter / 2. runde i Østlandsserien

2. runde i Østlandsserien

Skrevet

Jentene reiste kjærringa
Etter noen kamper hvor spillerne har manglet guts og humør, viste de svar på tiltale i dag. Strålende innsats og prestasjoner opp mot det beste vi kan i perioder. Jeg er veldig godt fornøyd med det jentene presterte i dag, sa Arne etter kampen.

De som spilte i dag var Jeanette, Veronika, Stine Cecilie, Elisabeth, Stine K. Siri, Cecilie, Ine, Karoline og Stine J.

Før kampene var vi klar over at det kom til å bli 2 tøffe kamper. Sist møte med Kolbotn i ¼ finalen i Umbrocup endte med 13-28 tap. LFH09 tapte vi med 2 mål for, i semifinalen på Balduscup.

LHK-90 – Kolbotn 14-20

1. omgang.
Jentene kliner til fra start og tar grep om kampen. Vi scorer ikke mange mål, men så lenge vi stenger i forsvar og mål er ikke der nødvendig heller. Til pause leder vi 8-7.

2. omgang.
Her er det tydelig at Kolbotn har fått en oppstrammer i pausen. Et lang mer skjerpet lag kommer på banen og tar over føringen i kampen.. De første 10 minuttene vinner de 0-7 før vi får det forløsende målet. Deretter hekter vi oss på igjen og gir de kamp til døra. Mot slutten av omgangen satser vi alt fremover og for noen enkle rush i mot. Kampen ender med 14- 20 til Kolbotn.

Arnes oppsummering:
Jeg tror nok Kolbotn undervurderte oss i første omgang. Vi spiller strålende forsvar, og gjør mindre feil en vanlig. Det er lenge siden de har spilt så godt som lag som i dag. Det stokker seg litt i starten av 2. omgang, men når vi får hull på byllen gir vi de kamp igjen. Veldig godt fornøyd med hele laget.

LFH09 – LHK-90 12-21

1. omgang
LFH09 åpnet best. Våre jenter trengte ca 10. minutter før de fikk løpt ut restene av den første kampen. Derfra og ut hadde spillerne full kontroll. Sakte, men sikkert seilte de fra LFH09. Til pause sto det 6-10

2. omgang
Vi fortsetter der vi slapp og lykkes med mye av det vi prøver på. I tillegg til godt forsvarsspill lykkes jentene fremover på banen også. Flere av trekkene som vi har slitt med i det siste sitter plutselig. Når det gjenstår 1 minutt av kampen tar Arne timeout og gratulerer jentene med seieren til stor jubel. Kampen ender overbevisende 12 – 21

Arnes oppsummering:
Litt rusk i maskineriet i første del av omgangen, men derfra og ut er vi veldig gode. Vi løste problemet med innspillet til strek. Det blir litt gjentagelse av det som er sakt før, men jentene er helt utmerket i forsvar. Når de i tillegg spiller bra i angrep er de vanskelig å slå. De prøver på flere av trekkene vi har øvd på i det siste og lykkes. I denne kampen er det også god innsats av alle, men jeg vil trekke frem Jeanette som står bra i mål. I dag stenger hun målet fra kanten, og det er det vi har hatt som fokusomradet på de siste treningene. Ellers har jeg tittet i papirene mine, og det var i min 24 kamp i Østlandsserien som LHK-90 trener at den første seieren kom. Nå håper jeg spillerne tar med seg dagens positive opplevelser inn i de kommende damekampene.

Dagens målscorere:
Cezza 12, Karro 8, Stine J. 5, Siri 4, Ine 3, Stine 2, Stine Cecilie 1

Se bilder her. Se andre resultater her. Send en hilsen her.

Top