Hjem / Nyheter / LHK-90 – Ellingsrud 37-20

LHK-90 – Ellingsrud 37-20

Målfest i Skedsmohallen
Aldri før har laget scoret så mange mål i en kamp. I dag satt angrepsspillet og målene rullet inn bak Ellingsrud sin keeper. Nesten alle spillerne tegner seg på scoringslista og da har vi ingen grunn til å være noe annet en fornøyd sa Arne etter kampen.

Dagens lag besto av: Jeanette, Veronika, Stine Cecilie, Elisabeth, Stine K. Siri, Cecilie, Ine, Linda, Karoline og Stine E.

1. omgang.
Vi kommer best i gang, og får flere mål fra linje etter flotte opprullinger og overganger. Men Ellingsrud biter seg fast. Vi greier heller ikke å utnytte overtallet vi får etter 12 minutter. Etter halvspilt omgang står det 6-6 på tavla i Skedsmohallen, men derfra og ut var det bare ett lag på banen. Jentene varter opp med langskudd, flotte innspill til linje, rush og til og med flyver. Når pausesignalet går står det hele 20-9 til oss. For en oppvisning.

2. omgang.
Verken vi eller Ellingsrud hadde troen på at de kunne hente oss igjen, og jentene kjørte på som de gjorde i første omgang. Selv om lystavla var litt til og fra etter at strømmen falt ut, kontrollerte jentene det hele i land med en overbevisende 37 – 20 seier.

Arnes oppsummering:
Vi var litt spente før kampen i og med at vi ikke kjente motstanderen fra tidligere møter. Ut fra resultater som laget har vist regnet vi med en jevn kamp, men vi var mye bedre. Vi løper rett å slett fra de, og vi lykkes med det meste av det vi prøver på. Når publikum kjører bølgen i pausen sier det, det meste. Ingen spesielle jeg vil trekke frem, men mange spillere fikk en god opplevelse i dagens kamp.

Dagens målscorere:
Karro 8, Stine 8, Ine 6, Cezza 6, Siri 3, Stine E. 3, Stine Cecilie 2, Verro 1

Mål nr. 3000 nærmer seg med stormskritt og vil med stor sannsynlighet komme i neste kamp. Her vanker det som vanlig en supertøff t-skjorte på den heldige. Cezza hadde også et lite jubileum i dag med sitt mål nr. 500.

Nå er det spillefri til 16. januar og vi tar julepause med 4. plass på tabellen. Med en kamp mindre spilt enn motstanderne er veien kort opp til toppen av tabellen.

Bilder fra kampen kommer her. Se tabell og andre resultater her. Send en hilsen her.