Hjem / Nyheter / LHK-90 – Lørenskog 23-19

LHK-90 – Lørenskog 23-19

Seieren satt langt inne.
En herlig seier som vi virkelig måtte slite for,sa Arne etter kampen. Først når det sto 10 minutter igjen av kampen greide vi å tilrive oss en ledelse som skulle holde helt inn. Både spillere og lagledelse pustet lettet ut når dommeren blåste av kampen.

Dagens lag besto av:
Jeanette, Siri, Stine Cecilie, Elisabeth, Stine K, Cecilie, Ine, Hilde, Stine J.

1. omgang.
Etter et par slurvete angrep i starten, kommer vi bedre i gang. Med hardt forsvarsspill og flotte redninger fra Jeanette greier vi å erobre ballen, som fører til flere fine rushmål. Halvspilt i omgangen står det 6-2 til oss og vi føler at vi har god kontroll. Men så begynner vi å gjøre ting vanskelig. Forsvarspillet er fortsatt bra, men i angrep stokker det seg. Til pause er vi kun foran med ett mål. 9-8.

2. omgang.
Lørenskog kommer best i gang, og går for første gang i kampen opp i ledelsen. Denne beholder de i 20 minutter, men vi biter oss fast 1 og 2 mål bak. I en overtallsperiode 10 minutter før slutt utligner vi til 18-18. Derfra og ut fester vi grepet og vinner tilslutt med sifrene 23-19.

Arnes oppsummering:
I første omgang kaster vi bort en komfortabel ledelse. Der vi skal koble grepet og punktere kampen, begynner vi å ta for store sjanser. Innspill med høy risiko, og avslutninger før vi har bearbeidet nok fører til at vi inviterer Lørenskog inn i matchen igjen. Takket være godt forsvarsspill henger vi med. Mot slutten blir Lørenskog mer slitne enn oss, og ryker på flere utvisningsminutter. Dette fører oss inn i kampen og vi vinner relativt greit. I dag er det flere som spiller en god forsvarskamp, men vil trekke frem Stine K. og Ine som begge gjør en god kamp.

Med seieren i dag ligger vi fortsatt på 4. plass, men med mindre spilte kamper enn motstanderne. Til mandag venter nok en tøff kamp da vi møter serieleder Skedsmo. De har kun tapt en kamp denne sesongen, men det var til gjengjeld mot oss. Møt opp i Skedsmohallen førstkommende mandag kl. 19.15 og hei damelaget frem til nok en seier.

Dagens målscorere:
Stine K. 8, Ine 8, Cezza 4, Siri 3.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.