Hjem / Nyheter / LHK-90 – Skjetten 20-17

LHK-90 – Skjetten 20-17

Skrevet

Herlig revansje
Etter det sure ettmålstapet i fjor høst (les om det her), var det deilig å slå Skjetten med tre mål i dag. Alle jentene tegnet seg på scoringslista og Jeanette reddet 50 % i mål. Bedre kan det ikke bli.

Pga kampen krasjet med både kampen til J17 og 6. div. var det problemer med å få skrapt sammen ett lag. Men med Hanne G. som sto over 6 div. kampen og et lite comeback for Marte, hadde vi fullt lag + 1 innbytter.

1. omgang.
Etter en litt trøblete start kommer vi i gang. Vi spiller oss til fine sjanser og scorer flere fine mål. Forsvaret tetter vi bra igjen, og det som går igjennom plukker Jeanette. Selv om vi slipper Skjetten litt inn i matchen mot slutten av omgangen går vi til pause med 11-9 ledelse.

2. omgang.
Omgangen blir en transportetappe. Vi holder stort sett Skjetten bak oss med to-tre mål gjennom hele omgangen. Det skal legges til at det ble lagt ned mye krefter i forsvar og begge lag ga og fikk juling. Vårt lag greide å holde hodet litt kaldere og røk dermed på færre 2 minuttere enn Skjetten. Til slutt endte kampen med en fortjent 20-17 seier.

Arnes oppsummering:
En bra kamp av jentene. Med kun en innbytter sto de distansen ut. En arbeidsseier som koster mye krefter og gjør litt vondt, men desto bedre etterpå når vi tar med oss 2 poeng. Nå er vi foran Skjetten på innbyrdes hvis vi skulle ende på likt antall poeng. Følte at vi hadde god kontroll på hele kampen. Når vi fikk nok fart på ballen i angrep, kom sjansene. I tillegg er vi gode på 6-0 forsvaret vårt. Bra kamp av Jeanette også, med to strafferedninger og redningsprosent på 50.

Etter denne kampen ligger vi fortsatt på 4. plass med færre antall kamper enn motstanderne. Vi har fullt heng i kampen om opprykk.
Tirsdag skal jentene spille Umbrocupkamp mot Oppsal, og til søndag er det full runde i Østlandsserien. Der møter vi Skedsmo og håndballstorheten Storhamar. Møt opp i Skedsmohallen og støtt jentene frem til nye seiere.

Dagens målscorere:
Stine 6, Ine 4, Cezza 4, Siri 2, Marte 2, Elisabeth 1, Hanne 1

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.

Top