Hjem / Nyheter / 3. runde i Østlandsserien

3. runde i Østlandsserien

Skrevet

Tap i to tøffe kamper
Selv om det endte med 0 poeng denne runden, er det mye positivt å ta med videre. Spesielt fra kampen mot Storhamar hvor vi til tider spiller strålende forsvar. Alt i alt fikk vi to fine treningsøkter før kvartfinalen i Umbrocup mot Jardar førstkommende onsdag.

De som var med denne gangen var. Jeanette, Siri, Stine J. Silje W, Elisabeth, Stine K, Cezza, Ine, Karro og Hilde T. som kom til den siste kampen..

Skedsmo – LHK-90 27-20

1. omgang
Som i forrige møte er vi ikke tilstede når dommeren blåser i gang kampen. 10-3 står det til Skedsmo når Arne tar time-out i det 15. minutt. Resten av omgangen er vi fullt på høyde med Skedsmo, og til pause står det 14.9 til Skedsmo.

2. omgang
En jevnspilt omgang hvor vi på det nærmeste er 3 mål bak Skedsmo, men opphentingen koster for mye krefter. Mot slutten av omgangen blir vi hardt straffet og Skedsmo vinner tilslutt komfortable 27-20

Arnes oppsummering:
Jentene var ikke klare når fløytesignalet gikk i denne kampen. Men etter time-outen etter 15 minutter i førsteomgang spiller vi uavgjort. Vi greier ikke å telle riktig i forsvar, noe som førte til at Skedsmo fikk overtall på vår høyreside gang på gang. Til og med i vårt overtallsspill greier de å sette opp 2 mot 1 i vårt forsvar. I angrep er det positivt at vi løser det offensive forsvaret deres bedre enn tidligere.

LHK-90 – Storhamar 11-25

1. omgang.
Vi var klar over at Storhamar er et godt lag. De er ubeseiret i Østlandsserien og topper regionserien innlandet. I tillegg spiller de fleste 2. divisjonshåndball for Storhamar. Men jentene var enige om å gi dem kamp. Etter en litt nølende start hvor Storhamar viser mye godt spill melder vi oss på i kampen. Selv om vi aldri truer Storhamar er vi kun 6 mål bak når vi går til pause. 8-14

2.omgang.
Nå sliter vi litt med angrepsspillet. Selv om vi får fart på ballen og vi kommer til muligheter i form av store luker, eller et flatt forsvar sitter ikke skuddene, noe tre mål i hele 2. omgang viser. I det øyeblikket vi mister ballen er ikke Storhamars jenter tunge å be om å gå på rush. 11-25 ender det tilslutt.

Arnes oppsummering:
Her er det faktisk mye positivt å ta med videre, selv om det ikke synes så godt på resultatet. Men ser vi litt bak tallene er det mye bra. Jentene legger ned en kjempeinnsats i forsvar. I etablert angrep stopper vi Storhamar bra. Tar vi bort de 11 rushmålene Storhamar fikk, ser dere at jentene spiller nesten uavgjort. Vi var flinke til å flytte beina, og vi unngikk mye av tellefeilene vi hadde mot Skedsmo. I angrep stokker det seg litt og det er ingen tvil om at vi tapte for ett veldig godt lag.

Dagens målscorere:
Stine J. 7, Cezza 7, Stine K. 6, Siri 4, Ine 3, Karro 3, Silje 1

Se bilder fra kampene her. Se andre resultater her. Send en hilsen her

Top