Hjem / Nyheter / LHK-90 – Rommen 24-20

LHK-90 – Rommen 24-20

Nok en seier for damelaget
Igjen vant jentene, men de måtte virkelig slite for det, i den utsatte kampen mot nedrykkstruede Rommen. På papiret skulle det vært en enkel kamp, men bakspillerrekken til Rommen som besto av en kombinasjon av fart og rutine ga oss problemer. Nå tar jentene vinterferie som nr. 3 på tabellen med færre kamper spilt enn de andre lagene.

Dagens lag besto av:
Jeanette, Veronika, Stine Cecilie, Elisabeth, Stine K, Siri, Cecilie, Ine, Hilde, Stine J.

1. omgang
Vi kommer best i gang, og går opp til 3-0 før Rommen melder seg på. Som forventet var det Rommens bakspillerrekke som var den største trusselen. Vi henger ikke med i forsvar når Rommen setter fart. Det sløses med sjanser fremover, i tillegg flyttes ikke beina raskt nok i forsvar. I time-outen etter 22 spilte minutter er ikke Arne spesielt fornøyd med tilstedeværelsen til jentene. De har akkurat tapt 2 minutters overtallsspill. Igjen trenger de en vekker for at de skal skjønne at konsentrasjon og innsats må være på topp for å vinne håndballkamper. Vi går til pause med en ledelse på to mål. 11-9 står det i vår favør.

2. omgang
Selv om vi har føringen i kampen, biter Rommen seg fast. Etter 12 minutter er de à jour på stillingen 15-15. 10 minutter senere er de fortsatt bare ett mål bak, men så setter jentene inn sluttspurten. I løpet av de neste minuttene løper vi fra og spiller ut Rommen for det vi er gode for. Og vips så har vi en ledelse på fem mål. Vi cruiser inn og vinner fortjent 24-20.

Arnes oppsummering:
Første omgang var ikke bra. Jentene senker seg ned på Rommens nivå, og det skaper problemer for oss. Etter time-outen i første omgang spiller vi stort sett bra. Vi legger om til 5-1 forsvar og får straks bedre defensiv kontroll. Dette fører igjen til at vi får flere kontringsmuligheter og jeg synes vi har full kontroll i hele andre omgang. Selv om hele laget kjempet bra, vil jeg likevel trekke frem Stine K. i dag. Hun legger ned mye jobb uansett posisjon på banen, i tillegg setter hun inn 5 straffer sikkert i mål + 5 spillemål.

Dagens målscorere:
Stine K. 10, Siri 5, Cezza 4, Stine J 2, Elisabeth 1, Ine 1, Stine Cecilie1

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.