Hjem / Nyheter / Oppsal – LHK-90 28-15

Oppsal – LHK-90 28-15

Skrevet

Rask exit i Umbrocup
I 5 minutter var det spennende. De siste 45 minuttene var vi aldri i nærheten, selv om vi hevet oss betraktelig i andre omgang. I dag tapte vi rett og slett for et bedre lag.

Dagens lag besto av: Jeanette, Stine J, Stine Cecilie, Elisabeth H. Stine K. Siri, Cezza, Ine og Elisabeth Mikalsen som fikk sin debut med J91.

1. omgang.
Som det sto i innledningen henger vi med de første 5 minuttene. 2-2 står det på måltavla i Oppsal Arena når Oppsal setter inn et gir til, samtidig som vi begynner å gjøre enkle feil fremover på banen. Fra vi kaster bort ballen tar det kun sekunder før Oppsal har rushet ballen kontant bak vår keeper. Til pause står det hele 17-6.

2. omgang.
Vi bestemmer oss for å bruke omgangen som trening før helgens kamper i Østlandsserien. Forsvaret fungerer mye bedre, og i angrep får vi mer fart på ballen. Dermed får vi lurt inn ballen bak keeperen til Oppsal flere ganger. Omgangen ender 11-9 og slutt resultatet blir 28-15.

Arnes oppsummering:
I første omgang er vi ikke på hugget i forsvar. Der vi vanligvis alltid står godt bommer vi i dag. Samtidig så er feilprosenten i angrep høyere enn vanlig og det straffer Oppsal oss for. I andre omgang hever vi oss betraktelig, og det er det vi må ta med oss videre. Denne kampen er nå historie, og vi må begynne å forberede oss til helgens to kamper i Østlandsserien.

Litt statistikk for moro skyld. Flere grunner til å feire i dag. Stine K. Scoret i dag sitt 100 mål denne sesongen. Og sitt mål nummer 500 siden noteringene startet i 2006. Stine J. scoret lagets 100 mål etter nyttår, og Elisabeth M. scoret sitt første mål for J91. Mye å glede seg over her.

Nå er det Skedsmo og Storhamar som venter i Østlandsserien, før vi får en ny mulighet i Umbrocup for senior til Onsdag. Da er det Jardar som står på motsatt banehalvdel, og da skal vi bite fra oss.

Dagens målscorere:
Stine K.4, Siri 3, Stine J. 3, Cezza 2, Ine 2, Elisabeth M. 1

Se bilder fra kampen her. Send en hilsen her.

Top