Hjem / Nyheter / Eidsvold – LHK-90 27-21

Eidsvold – LHK-90 27-21

Skrevet

Så kom tapet vi ikke skulle ha
Et håp om opprykk til 4. divisjon ble betraktelig svekket etter tapet mot Eidsvold IF. Men det er fortsatt lys i tunnelen. Vi er bare avhengig av at et av de andre lagene stjeler poeng fra Raumnes/Årnes.

Det var en litt mørbanket gjeng som møtte i Råholthallen søndag kl. 11.00. Heldigvis hadde vi fått med oss 4 uthvilte spillere som ikke spilte østlandsserie lørdag.

Dagens lag besto av:
Jeanette, Veronika, Elisabeth, Stine K. Hanne G. Siri, Cezza, Ine, Hilde, Karro, Stine E.

1. omgang.
Eidsvold kommer best i gang. Det er flere nye fjes på laget siden forrige gang vi møtte de. Bakspillerrekken deres prikkskyter skudd etter skudd limt oppunder tverrliggeren. Det tar lang tid før vi skjønner at vi må ut å støte på skytterne, men i det øyeblikket det gjøres får vi bedre kontroll i forsvar. I angrep gjør vi for mange feil som fører til kontringer i mot. Derfor leder Eidsvold IF 17-11 til pause.

2. omgang.
Her blir det mer jevnspilt. På det nærmeste er vi bare tre mål bak, men Eidsvold har hele tiden kontroll. De vinner komfortabelt 27-21

Arnes oppsummering:
Mye bra av jentene i dag. I første omgang blir vi møtt med 3:3 forsvar. I stede for å la ballen rulle, å benytte oss av de enorme romme som blir, blir spillerne litt for stresset og vi mister ballen for lett. Dette fikk vi justert etter time-outen. I andre omgang er vi minst like gode som Eidsvold, men i dag trakk de det lengste strået.

Dagens målscorere:
Hanne G. 7, Stine E 4, Stine 4, Ine 2, Karro 2, Cezza 1, Siri 1

Tilslutt må vi skrive noen få ord om dagens dommerpar. (Jorunn Dahl Skjervheim og Jan-Petter Nystuen) Vi pleier aldri å gjøre det, men i dag var dømmingen såpass håpløs at vi kan ikke la være. Når to dommere ikke ser flere 40 cm tramp, dobbelstusser, brøyt, flere klare straffesituasjoner, håpløse utvisninger osv. er det rett å slett ikke godt nok. Selvfølgelig er det lov å ha en dårlig dag på jobben, men jeg er redd dette ikke var et engangstilfelle da samme dommere har dømt oss tidligere med samme utførelse. Riktig nok tapte vi ikke pga av dommerne, men det kunne blitt en helt annen kamp med ordentlige dommere. All ros til jentene som greide å holde hodet kaldt.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her Send en hilsen her.

Top