Hjem / Nyheter / LHK-90 – Ammerud 17-17

LHK-90 – Ammerud 17-17

Skrevet

Vi vant ett poeng
Sist vi møtte Ammerud endte det med et surt ettmålstap. Derfor var jentene fast bestemte på heve prestasjonen, og sikre to poeng i denne kampen. Det begynte bra.

Denne gangen var det spillere fra 6. div. som forsterket laget vårt. Hanne G, Stine E. og Linn N. bidro sammen med Jeanette, Veronika, Elisabeth, Stine K. Siri, Cezza og Ine

1. omgang
Spillerne virker på hugget fra dommerne blåser i gang kampen. 1-0 fra kanten. 2-0 fra motsatt kant. 3-0 settes kontant i krysset. 4-0 på rush og 5-0 fra linja. Hele 14 minutter tar det før Ammerud for sin første nettkjenning. På dette tidspunktet burde vi punktert kampen, men slipper i stedet Ammerud inn i kampen. Til pause er forspranget innhentet og stillingen er 9-8 til oss.

2. omgang
Det åpner jevnt og i det 10. minutt går Ammerud for første gang i kampen opp i ledelse. Denne holder de nesten gjennom hele omgangen. Når det gjenstår 3 minutter har de fortsatt en 2 måls ledelse, men med godt spill i sluttminuttene berger vi ett poeng sekunder før kampen blåses av.

Arnes oppsummering:
I dag vant vi ett poeng. Vi hadde alle muligheter til å vinne kampen, men vi inviterer Ammerud inn igjen. Når vi leder med 5-6 mål gjør vi for mange personlige feil. 23 ballmiss/personlige feil sier statistikken og da blir det vanskelig å vinne kamper. Når vi likevel greier å hente oss inn mot slutten av kampen, vil jeg heller si at vi vant ett poeng i stede for at vi tapte ett poeng.

Dagens målscorere:
Stine K. 6, Ine 4, Stine E. 3, Verro 1, Siri 1, Hanne G. 1, Linn N. 1

Drømmen om opprykk er fortsatt ikke knust, selv om den henger i en tynn tråd. Vi er avhengig et annet lag slår R/Å. Samtidig må vi slå de med minst 3 mål pluss full pott i de siste kampene.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her

Top