Hjem / Nyheter / LHK-90 – Borgen 22-19

LHK-90 – Borgen 22-19

Skrevet

Vi vinner på en dårlig dag
Vi får være fornøyd med at det ble 2 poeng i dag, sa Arne etter kampen. På en dag hvor lite stemte, greide jentene å sette inn et lite gir ekstra mot slutten. Det holdt mot dagens motstander.

Hilde ble hentet inn for Jeanette som ikke følte seg helt bra etter hjernerystelsen hun pådro seg tidligere i uken. I tillegg fikk vi hjelp av Stine J. og Marte A.K fra J17

1. omgang.
Lagene følger hverandre side om side hele omgangen. Vi har flere muligheter til å rykke fra, men det blir for mange personlige feil. Bakover står vi stort sett greit og Hilde har en god dag på banen med en redningsprosent på 50. Til pause står det 10-10

2. omgang.
Vi starter veldig bra og går opp i en firemålsledelse. Alt ser lyst ut og ønsketenkningen sier at vi skal fortsette trykket og bare kjøre ifra Borgen. Men det skjer ikke, igjen inviterer vi Borgendamene inn i kampen. Etter 14 spilte minutter er vi igjen like langt, og de neste minuttene blir jevne. Når det gjenstår 8 minutter er stillingen 17-17 og spenningen er til å ta og føle på. Publikum heier ivrig og det ser ut til at jentene henter ut det lille ekstra. De neste minuttene scorer de hele 5 ganger uten at Borgen er i nærheten av det samme. I sluttminuttet reduserer Borgen 2 ganger, men seieren er sikret. 22-19 ble sluttresultatet.

Arnes oppsummering:
Vi får med oss 2 poeng på en dårlig dag, og det er det jeg er mest fornøyd med. Det blir for mange personlige feil, mye mer enn det som er vanlig for jentene. Vanskelig å si hvorfor det skjer, men kanskje det har en sammenheng med at vi er få på trening. Det er vanskelig å få drillet trekk og bevegelser med 5-6 spillere tilstede. Dette er en kamp vi kunne punktert på et tidlig tidspunkt, men hver gang vi rykket fra, senket vi oss ned på Borgens nivå igjen. Neste gang må vi opp flere hakk for å sikre oss poeng.

Dagens målscorere:
Stine K 6, Ine 5, Cezza 4, Siri 3, Marte A.K. 2, Elisabeth 1, Stine J. 1

Med seieren i dag holder vi fortsatt tredjeplassen i puljen, med færre kamper spilt enn motstanderne. Til helgen venter flere tøffe kamper. På lørdag møter vi Drøbak/Frogn og Slitu i Østlandsserien, mens vi møter Eidsvold i dameserien på søndag.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.

Top