Hjem / Nyheter / LHK-90 – Furuset 22-28

LHK-90 – Furuset 22-28

Skrevet

3. plass i Umbrocup Senior
Etter hederlig innsats mot Furuset i semifinalen endte vi på 3. plass i Umbrocup. Vi holdt følge lenge og håpet var der til siste slutt. Vi hevet oss betraktelig etter en litt skuffende kamp i går sa Arne etter kampen.

I denne kampen var 6. div. spillerne byttet ut, og inn fikk vi 3 spillere fra J-17. Marte A.K, Stine Cecilie og Silje W. hjalp oss.

1. omgang.
Vi kommer godt i gang og holder greit følge med 4. divisjonslaget Furuset. På forhånd viste vi at bakspillerrekken deres var farlig og hadde tatt grep i forhold til det. Etter 25 minutter står det 9-9, men noen småfeil fører til at Furuset går til pause med 9-12 ledelse.

2. omgang
Furuset greier å beholde det lille forspranget de har. Men Mot slutten av omgangen har vi flere gode muligheter til å hente inn. Vi går fra 18-24 til 21-24. I tillegg bommer vi på noen 100 % sjanser, men Furuset cruiser inn til en sikker 22-28 seier de siste minuttene.

Arnes oppsummering:
Vi kaster bort ballen på ugunstig tidspunkt i kampen. Når vi er i ferd med å tette luken mister vi ballen for lett. Men ellers er jeg kjempefornøyd med innsatsen. Vi møter et langt bedre lag i dag, enn vi gjorde i går, så jentene hevet seg betraktelig. Jeanette står veldig godt i mål og har 22 redninger. I tillegg står spillerne bra i forsvar. Nå blir det bare å holde samme nivå i serieinnspurten.

Dagens målscorere:
Stine 7, Siri 5, Cezza 4, Silje 4, Verro 1, Ine 1

Se bilder fra kampen her.

Top