Hjem / Nyheter / Østlandsseriens 3. runde

Østlandsseriens 3. runde

Skrevet

Flere skader på spillerne
Laget skulle bruke helgens Østlandsseriekamper som fine gjennomkjøringer før den viktige damekampen på søndag. Det endte med en forslått og skadet gjeng, som ble sendt hjem fra Eidsberghallen med to tap.

Dagens lag besto av: Jeanette, Veronika, Stine Cecilie, Elisabeth, Stine K. Siri, Cezza, Ine, Kristina, Marte A.K.

Dropper kampreferatet denne gangen, og lar Arne oppsummere begge kampene.

Arnes oppsummeringer:

Drøbak/Frogn kampen er vi ikke tilstede på banen de første 13 minuttene. Vi ligger under 8-1 når jeg tar time-out. Perioden fra time-outen og ut kampen vinner vi faktisk med 1 mål. Det koster mye krefter når vi kommer bakpå med 6-7 mål. Det vi slet mest med i denne kampen var å få has på linjespilleren til Drøbak/Frogn som viste seg å være sterk og god. Dessuten fikk vi noen småskader. Alt i alt er jeg fornøyd med de siste 2/3 av kampen. Sluttresultat: 20-14

Slitu kampen gjør jentene mye bra. Første omgang er helt jevn. Vi lykkes flere ganger med dobbeltrekket som vi har trent på i det siste. Andre omgang ramler vi litt sammen. Vi får flere skader og jentene går tom for krefter. Det fører til at Slitu for rushet inn mye mål mot slutten. I tillegg kan vi ikke si at vi hadde dommerne på vår side, selv om ikke det avgjorde kampen. Jentene skal ha skryt for at de står på til siste slutt selv om de er slitne.
Sluttresultat: 14-25

Dagens målscorere:
Stine 8, Ine 7, Stine Cecilie 5, Siri 4, Cezza 4

Stor takk til Kristina fra J-16 som ble med som keeper på kort varsel. Takk også til Stine Cecilie og Marte A.K. fra J-17 som også var med å bidro denne runden i Østlandsserien.

Se bilder fra kampene her. Send en hilsen her.

Top