Hjem / Nyheter / Ellingsrud – LHK-90 17-26

Ellingsrud – LHK-90 17-26

Gratulerer med en flott 3. plass
Sesongmålet med å bli blant de fire beste i 5 divisjon ble nådd. Laget klatret en plass opp fra forrige sesong. Russejentene var tydelig fornøyde etter å ha slått Ellingsrud i Furusethallen i siste seriekamp.

Igjen var det Stine Cecilie, Karro, Stine J og Hilde T. fra J17 som var med oss. En stor takk til dere som har vært så greie og hjulpet oss gjennom hele sesongen. Uten dere hadde det vært umulig å fullføre. Sammen med noen til fra J17 og 6. divisjon har dere bidratt med 187 mål. Toppscorer blant dere ble Stine J. med 62 mål, med Karro hakk i hæl med 60 mål. Ønsker dere lykke til på Baldus Cup i helgen.

1. omgang.
Kampen kommer veldig tregt i gang. Jentene virker ikke som de var helt til stede, men greier likevel å holde følge med Ellingsrud. Selv om keeperen deres redder alt fra hoften og ned, fortsetter jentene å skyte på samme sted. Mot slutten av omgangen får vi tre utvisninger på rappen med påfølgende straffe imot. Vi spiller resten av omgangen fire mot seks, men står likevel imot, takket være to strafferedninger fra Jeanette. Denne perioden ender faktisk 1-1 og omgangen avsluttes på resultatet 9-10 i vår favør.

2. omgang.
Startes også i undertall, men vi holder unna. Vi spiller oss til mange sjanser, men fortsetter med bomskyting. Halvveis i omgangen leder vi fortsatt bare med ett mål, mot laget som vi vant med 17 mål over før jul. Ellingsrud har nok håp om poeng, men våre jenter har et ekstra gir, og Ellingsrud har ingenting å svare med. De siste 13 minuttene vinner vi 9-1 og dermed ender kampen 17-26.

Arnes oppsummering:
Vi havner på 3. plass og det er jeg kjempefornøyd med. Med det spillet vi har levert gjennom sesongen har vi bevist at vi hører hjemme i toppen. Vi har vært en liten spillegruppe gjennom hele sesongen, og vi har vært helt avhengig hjelp fra J17 OG 6 Div. damene for å kunne gjennomføre kampene. Det som er synd er de unødvendige poengtapene vi hadde før jul. Uten dem hadde vi vært et hakk opp, og fjerdedivisjon neste sesong.

Dagens målscorere:
Cezza 6, Stine K. 5, Siri 4, Karro 4, Stine J. 3, Stine Cecilie 2, Verro 1, Ine 1

Bilder fra kampen kommer her. Se tabellen her. Send en gratulasjon til jentene her.