Hjem / Nyheter / LHK-90 – Høybråten / Stovner 27-18

LHK-90 – Høybråten / Stovner 27-18

Skrevet

Russen greide seg bra
Selv med iherdig russefeiring hele helgen for LHK jentene, greide H/S kun å holde følge i en omgang. Selv om lagledelsen var bekymret for formen, motbeviste jentene og leverte til tider god håndball.

Denne gangen var det Stine Cecilie, Karro og Stine J. fra J-92 som bidro. Det gjorde de bra også med totalt 10 mål.

1. omgang.
H/S tar føringen fra start, og det tar hele 15 minutter før vi går opp i ledelsen. Til gjengjeld gir vi den aldri i fra oss. Prestasjonene svinger, men vi greier å holde H/S bak oss. Mot slutten får vi noen fine kontringer og går til pause med 12-9 ledelse.

2. omgang.
Utmerket start på omgangen. Vi løper rett å slett i stykker H/S. Etter 10 minutter står det 19-11 til oss og H/S er presset til å ta time-out. Etter denne kommer H/S tilbake, men truer oss aldri. Selv om det gjøres en del enkle feil og vi bommer på noen 100% cruiser vi inn til en komfortabel 27-18 seier.

Arnes oppsummering:
Vi får en fortjent seier i dag. Vi var rett og slett et bedre lag. Vi bruker litt tid på å komme i gang, men når jentene får svettet ut det verste fra helgens russefester kontrer vi Høybråten/Stovner i senk. Kampen blir punktert iløpet av de 10 første minuttene av andre omgang. Derfra og ut har vi full kontroll. I morgen må vi opp med konsentrasjonen et par hakk, for da vil vi bli hardere straffet for feilene vi gjør enn i dag.

Dagens målscorer:
Cezza 8, Ine 5, Karro 5, Stine J. 3,Stine K. 2, Stine Cecilie 2, Verro 1, Siri 1

Etter denne kampen klatrer vi opp til 3. plass på tabellen. Nå gjenstår det kun to kamper som begge skal spilles denne uken.

Bilder fra kampen ser du her. Se tabell her. Send en hilsen her.

Top