Hjem / Nyheter / R/Å – LHK-90 24-20

R/Å – LHK-90 24-20

Bedre enn på lenge
Selv om det endte med et knepent tap, var både spillere og lagledelse fornøyd med spillet. Mye av det som har manglet i de siste kampene var på plass igjen, og det gjorde at vi ga R/Å kamp til døra.

Stine J, Stine Cecilie og Marte A.K. ble hentet inn for at vi skulle mønstre et best mulig lag til toppkampen mot R/Å. I praksis var R/Å allerede klare for 4. divisjon, mens vi hadde en teoretisk mulighet for å greie det.

1. omgang
R/Å åpner med scoring først. Vi henger oss på i neste angrep. To gode lag kjemper mot hverandre og er flinke til å utnytte hverandres feil. En miss i vårt angrep sitter klistret i vårt mål sekunder senere. Til gjengjeld er vi gode i vårt forsvarsspill og presser R/Å til feil. Midtveis i omgangen får vi en utvisning. I samme situasjon skal vi bytte to spillere og det skjer en feil. Dermed ryker vi på en dobbel to-minutter. Dette utnytter R/Å og går opp i en tremålsledelse. Men før omgangen er over er det hentet inn og vi går til pause på stillingen 11-11.

2. omgang.
R/Å kommer best i gang og river til seg en ledelse på to/tremål. Vi slipper aldri taket, men vi greier heller aldri å tette den lille luken. Selv om jentene kjemper tappert, blir R/Å et bittelite hakk bedre enn oss i dag. 1 minutt før slutt tar R/Å time-out og treneren gratulerer laget med seier og opprykk til 4. divisjon. Jubelen står i taket i Neshallen. Kampen ender tilslutt 24-20.

Arnes oppsummering:
Tross tap var dette bra. Vi spiller bedre enn på lenge. Både i forsvar, men spesielt i angrep. Selv om R/Å la ut frimerke i andre omgang, synes jeg jentene løste det bra. Vi scorer fra alle posisjoner og laget legger ned en kjempeinnsats. For å strø litt salt i såret, kan vi si følgende til jentene. Hadde vi spilt sånn som vi gjorde i dag i alle kamper, hadde det vært vi som hadde sprettet champagnen etter kampen. Med dette spillet hadde vi tatt full pott mot Ammerud, Skjetten og den første kampen mot R/Å. Men vinner vi mot Ellingsrud på torsdag, har vi nådd sesongmålet som var fjerdeplass eller bedre.

Vi gratulerer R/Å og Skedsmo med opprykk, og ønsker de lykke til i 4. divisjon neste sesong.

Les hva lokalavisen Raumnes skriver etter kampen her.

Dagens målscorere:
Stine K. 5, Cezza 4, Ine 4, Siri 2, Stine J. 2, Stine Cecilie 2, Elisabeth 1.

Bilder fra kampen ser du her. Se tabell her. Send en hilsen her.