Hjem / Nyheter / R/Å – LHK-90 24-20

R/Å – LHK-90 24-20

Skrevet

Bedre enn på lenge
Selv om det endte med et knepent tap, var både spillere og lagledelse fornøyd med spillet. Mye av det som har manglet i de siste kampene var på plass igjen, og det gjorde at vi ga R/Å kamp til døra.

Stine J, Stine Cecilie og Marte A.K. ble hentet inn for at vi skulle mønstre et best mulig lag til toppkampen mot R/Å. I praksis var R/Å allerede klare for 4. divisjon, mens vi hadde en teoretisk mulighet for å greie det.

1. omgang
R/Å åpner med scoring først. Vi henger oss på i neste angrep. To gode lag kjemper mot hverandre og er flinke til å utnytte hverandres feil. En miss i vårt angrep sitter klistret i vårt mål sekunder senere. Til gjengjeld er vi gode i vårt forsvarsspill og presser R/Å til feil. Midtveis i omgangen får vi en utvisning. I samme situasjon skal vi bytte to spillere og det skjer en feil. Dermed ryker vi på en dobbel to-minutter. Dette utnytter R/Å og går opp i en tremålsledelse. Men før omgangen er over er det hentet inn og vi går til pause på stillingen 11-11.

2. omgang.
R/Å kommer best i gang og river til seg en ledelse på to/tremål. Vi slipper aldri taket, men vi greier heller aldri å tette den lille luken. Selv om jentene kjemper tappert, blir R/Å et bittelite hakk bedre enn oss i dag. 1 minutt før slutt tar R/Å time-out og treneren gratulerer laget med seier og opprykk til 4. divisjon. Jubelen står i taket i Neshallen. Kampen ender tilslutt 24-20.

Arnes oppsummering:
Tross tap var dette bra. Vi spiller bedre enn på lenge. Både i forsvar, men spesielt i angrep. Selv om R/Å la ut frimerke i andre omgang, synes jeg jentene løste det bra. Vi scorer fra alle posisjoner og laget legger ned en kjempeinnsats. For å strø litt salt i såret, kan vi si følgende til jentene. Hadde vi spilt sånn som vi gjorde i dag i alle kamper, hadde det vært vi som hadde sprettet champagnen etter kampen. Med dette spillet hadde vi tatt full pott mot Ammerud, Skjetten og den første kampen mot R/Å. Men vinner vi mot Ellingsrud på torsdag, har vi nådd sesongmålet som var fjerdeplass eller bedre.

Vi gratulerer R/Å og Skedsmo med opprykk, og ønsker de lykke til i 4. divisjon neste sesong.

Les hva lokalavisen Raumnes skriver etter kampen her.

Dagens målscorere:
Stine K. 5, Cezza 4, Ine 4, Siri 2, Stine J. 2, Stine Cecilie 2, Elisabeth 1.

Bilder fra kampen ser du her. Se tabell her. Send en hilsen her.

Top