Hjem / Nyheter / Rommen – LHK-90 18-19

Rommen – LHK-90 18-19

Skrevet

Ikke alt for imponerende
Godt med seier i en kamp hvor det lugger en del, sa Arne etter kampen. Fra å ha tilsynelatende god kontroll, til å slippe motstanderen inn på oss, har blitt vårt varemerke denne sesongen.

Igjen var det de faste 6. div. damene som ble med oss. Hanne G, Stine E og Linn N. stiller som alltid villig opp når vi trenger hjelp.

1. omgang.

I kjent stil følger lagene hverandre side om side gjennom hele omgangen, med et lite overtak til oss. Flere skudd sitter som limt i krysset, men vi greier som sakt ikke å riste av oss Rommen. Når pausesignalet går i Linderudhallen leder vi kun med 1 mål. 9-10.

2. omgang.

Vi åpner best og etter 11 minutters spill leder vi med 4 mål. Litt over halvspilt omgang leder vi fortsatt med 4 mål. Så skjer det som har skjedd i mange kamper. I det øyeblikket vi skal punktere kampen kommer feilene. Først bommer vi på et par100 % sjanser. Deretter får vi en overtallsperiode som vi taper. Rommen spiser seg sakte, men sikkert inn i kampen. I sluttminuttene får vi en utvisning, men jentene rir stormen av. Vi vinner 18-19 og to nye poeng er sikret.

Arnes oppsummering:

Godt med seier i dag. Tydelig at jentene var litt rustne etter det som har vært en lang påskeferie. Vi hadde flere muligheter til å punktere kampen i dag også, men vi hiver bort for mange baller i angrep. Nå kommer kampene som perler på en snor, og da regner jeg med at vi spiller oss i form. Da blir sesonginnspurten morsom.

Etter dagens seier ligger vi på 4. plass med en kamp mindre spilt en laget på 3. plass. På søndag starter hardkjøret. Da skal jentene spille 6 kamper i løpet av en uke. Med seiere i de 3 siste damekampen lever fortsatt håpet om opprykk.

Dagens målscorere:

Siri 5, Stine K. 5, Cezza 3, Ine 3, Hanne G. 2, Linn N. 1

Bilder fra kampen ser du her. Se tabell her. Send en hilsen her.

Top