Hjem / Nyheter / Treneren ble hedret

Treneren ble hedret

Arnes avslutningshelg med J-91
Jentene hadde samlet inn penger til en kurv med god mat og drikke til Arne, som takk for hans innsats som trener de siste tre årene. Etter helgens sluttrunde i Østlandsserien er det slutt for drømmelaget som flere har spilt sammen på, siden de begynte på håndballskolen.

Arne takket for å ha fått muligheten til å bli kjent med denne herlige spillegruppen. Han ønsket dem lykke til videre med utdannelse og eventuelle videre håndballkarrierer. Men som han sa med et smil om munnen ville han ha lagt vekt på utdannelse, fordi han tvilte på om noen av jentene kom til å få håndball som et levebrød i fremtiden.

For Arne er det derimot ikke slutt i LHK-90. Neste sesong skal han trene dagens 6. divisjonsdamer som tar over plassen til våre jenter i 5. divisjon. I tillegg skal han trene neste sesongs J18.

To spillere fra vårt lag blir med videre i 5 divisjon, mens noen er fortsatt i tenkeboksen. Resten legger håndballen på hylla.

Lykke til alle sammen både på og utenfor håndballbanen. Og til dere som nå slutter, må dere huske at dere alltid er velkomne tilbake i LHK-90 ”Klubben i våre hjerter”