Hjem / Nyheter / Espen (15) vinner nye venner for klubben på¨internett:

Espen (15) vinner nye venner for klubben på¨internett:

– Meld deg inn i LHK-90 på Facebook og twitter!
Espen Norman Poulsen (15) kan mer enn å skifte dekk. Nå har han startet opp en LHK-90 fanklubbside på Facebook. I tillegg har han sagt ja til å bli med som medlem i LHK-90s nye webutvalg. Utvalgsleder Erik Sønstelie er veldig fornøyd på den nye infosatsingen i klubben.

Både unge og eldre, spillere og foreldre, nåværende og tidligere LHK-90’ere strømmer nå til den nye facebook-siden.

Forhåpentligvis kommer ennå flere til når Facebook-gruppen nå koples opp mot klubbens hjemmeside www.lhk-90.no.

Her kan du bli medlem av gruppen.

– Jeg håper mange melder seg inn og bidrar med diskusjoner, kampreferater, videoklipp og bilder, sier Espen.

Espen startet facebook-gruppen for to-tre måneder siden fordi han mente flere burde få vite om klubben.

– Jeg ville få opp interessen. Få flere tilskuere på kampene og engasjere alle som er med eller har vært med i klubben, sier han.

15-åringen har spilt på gutter 95 i snart tre år.

I det siste har gutta og han trent fem ganger i uka. Tre ganger selv, pluss en gang i uka sammen med J95 og J94/J93. Fremgangen har vært stor. I Baldus Cup vant de puljen sin og var de eneste som slo mestrene Skogn.

– Hva er grunnen til at dere blitt så gode

– Den nye treneren Osvald. Han kan veldig mye håndball. Vi er godt fornøyd med ham. Han motiverer oss. Det gjør oss mer fornøyd.

Webutvalgets leder Erik Sønstelie er veldig fornøyd med at Espen har dratt i gang en facebookgruppe på nettet.

– Vi håper det kan bli en veldig fin kanal for alle som er glad i klubben, sier han.

Han er også veldig fornøyd med at Espen vil drifte siden og være med i webutvalget til Lillestrm Håndballklubb.

– Vi trenger flere slike som Espen som er initiativrike, har et bankende hjerte for håndball og LHK-90 og er med og tar i et tak. Vi vil gjerne engasjere flere av de unge selv til å utvikle klubben videre, sier han.

Det nyvalgte webutvalget består foruten av Espen Norman Poulsen og Erik Sønstelie av Ole Martin Solheim, Jon Arve Moen og Pål Bråthen.

Målene for 2010 er allerede klare.

– Vi vil ha opp trafikken på websiden igjen. Med minst to nyheter i uken. I tillegg skal vi skape vekst på sosiale kanaler som facebook, sier Erik.

Det skal også vurderes om klubben skal kjøpe inn et nytt hjemmeside-verktøy.

Høyest på ønskelisten er dog bidrag i form av mail og bilder fra alle lag og utvalg:

– Alle lagledere eller trenere bør sende oss noen tekstlinjer og et bilde eller to en gang i måneden eller så. Tenk hva slags liv det hadde blitt på hjemmesiden våre, da, avslutter Erik.

Her kan du sende tekst og bilder som webutvalget kan legge ut på hjemmesiden.

Det nye webutvalget har laget en handlingsplan for 2010. Den kan du lese her,

Vil du følge lhk-90 på twitter, kan du gjøre det her.