Hjem / Nyheter / J93/J94 drømmer om håndball og strandliv på Costa Brava

J93/J94 drømmer om håndball og strandliv på Costa Brava

Vil delta på cup i Spania
Sesongen 2009/2010 er over, men J93/94 tenker fremover. Neste sesongs store mål: Barcelona. Jentene kan se frem i mot sommer, håndball og nye venner fra hele Europa. Noe å planlegge frem i mot også for andre?

J91 hadde gode erfaringer med å reise til Spania i fjor sommer.

Da deltok laget i Granollers Cup nord for Barcelona – Spania svar på Partille Cup i Sverige.

Intens dugnadsjobbing i ett år ga grunnlag for den 10 dager lange reisen som blke uforglemmelig både for jentene, lederne og familiene som var med.

Denne gang er det J93/J94 som ønsker å ha en gulrot å se frem i mot gjennom tunge treningsøkter høst og vinter gjennom.

Planleggingen er i gang, på årsmøtet i klubben ble turen tatt opp, og da er det bare å ønske laget lykke til med forberedelsene.

Kanskje en inspirasjon for yngre lag som ønsker å tenke langsiktig å gi jentene en topp håndballopplevelelse og noen fine sosiale dager sammen under solen ved Middelhavet.

Les mer om J91s opplevelser fra cupen her.