Hjem / Nyheter / Les årsrapportene fra alle lag i klubben:

Les årsrapportene fra alle lag i klubben:

Skrevet

Slik gikk det forrige sesong
J95 nådde 8. plass i verdens største håndballturnering Partille Cup,J97 og J92 vant Baldus Cup og J91 ble nr 4 i Umbro Cup. Det er noen av toppresultatene for LHK-90 i 2009/2010-sesongen. Men det gror og spirer og jobbes godt. Det vitner lagenes årsrapporter til styret om.

Vi hadde i forrige sesong 19 lag med i serie og 3 lag i Loppetassen. Desuten var fire lag med i Partille Cup og klubben deltok med alle lag over 12 år minus ett i årets Baldus Cup.

Det fremkommer av årsberetningen til styret. Der heter det også at vi har hatt 3 guttelag i seriespill denne sesongen, G9, G10 og G14.

· Alle lagene fra 9 år til og med 11 har hatt tilgang til 2 treninger i uken.

· Lagene fra 12 år har hatt tilgang til 3 treninger pr. uke

· 2002 barna i allidrettsgruppen har i år vært oppe i 45 små og det har vært stor iver på trening å loppetassen turneringen.

· 2003-gruppa har vært ca 15 og vi håper å trekke til oss flere til neste sesong.

Årsrapport allidrett 2002

Allidrettsgruppa for 2002-barn startet opp i september med en passe stor gruppe barn på Kjellervolla skole. Fra uke til uke aksellererte antall barn på trening, slik at vi også måtte øke antall voksne for å ta seg av barna. Gruppa består pr. mars 2010 av 40 barn. 5 gutter og 35 jenter.

Barna har vært veldig ivrige, og mye tydet på at de hadde det bra, siden det stadig var tilsig av nye barn.

Vi har hatt leker både med og uten ball, stafetter og kondisjonsleker. Når vi nærmet oss jul ble det mere snakk om deltagelse i Loppetassen.

Tre lørdager i løpet av vinteren; Håndballcup.

Første trening i januar hadde vi 41 barn på listene våre, og 36 av disse skulle delta på Loppetassen 16. januar. Deretter ble det nye Loppetassen 13. februar og 20. mars. Disse lørdagene har vært enormt lærerike for alle barna, og for oss voksne også. Foreldrene på tribunen har også sett ut til å more seg. I februar fikk vi tilbud fra Lørenskog videregående skole, om to elever som går på Idrettslinja kunne få trene våre barn som et prosjekt i sin skolegang. Det er to jenter som spiller håndball på høyt nivå selv, så vi sa ja takk. For barna ble dette to ungdommer, og det har vi sett var stas. De har benyttet andre øvelser enn vi har benyttet, så dette har vært interessant, lærerrikt, og hyggelig for alle parter.

Gruppa avslutter allidrettstreningen på Kjellervolla skole ved sesongslutt for håndballseriene. Til høsten blir det rene håndballag for de barna som ønsker å fortsette.

Høstsemesteret ble avsluttet med pepperkaker, saft og nisselue. Vårsemesteret blir avsluttet med en sosial samling den også.

Lagledelsen Allidrett2010

Kristin Alfredsen, Marianne Riseng, Merete Tollefsen, Torunn Johnsen

Årsrapport G-00

Vi er en gjeng på 10-12 stk fra Volla, Vigernes og Strømmen. Etter en tung oppstar har laget nå en fast stamme som stiller på hver trening og kamp.

Vi har deltatt i seriespill i høst/vinter og er veldig fornøyd med resultatene og ikke minst at alle spillerne har bidratt til resultatet.

Eric Tveter er trener og sier han vil fortsette til høsten så lenge jr. er med.

Balduscup vil bli vår første erfaring med cup og overnatting så det blir spennende for liten og stor.

Asmund

Årsrapport J-00-1

Vi har hatt ca ti jenter på laget, noen fra og noen til. Vi taper omtrent like mange kamper som vi vinner, uansett serie eller cup. Vi deltok i Kolbotn Cup i mai og i Oppsal Cup i august, begge var vellykkede arrangement der alle kampene ble spilt i løpet av en halv dag.

Lagledelsen til J9-1 legger stor vekt på at alle jentene får spille like mye, og at vi rullerer på plassene på banen. Idrettsglede og fair play er viktige idealer for oss. Vi synes alle har utviklet seg mye som spillere, og det er veldig moro å se at de greier å overføre skuddtrekk og finter de har lært på trening til kampsituasjon. Det blir spennende å følge laget videre.

Hege Faust, lagleder J9-1

Årsrapport J-00-2

Laget har bestått av 11 spillere, alle fra samme skoleklasse, fra begynnelsen av sesongen 2009-2010.

Det er 3 som har sluttet av ulike årsaker, så pr.dags dato har vi 8 spillere.

Serien som enda ikke er avsluttet har resultert i flest seiere, men noen få tap også.

Jentene har utviklet seg enormt gjennom året, noe sikkert grunnet håndballskole, men også fordi de føler seg mer trygge på banen, blitt mer selvsikre.

Flere og flere deltar mer og prøver selv, noe som er veldig positivt.

Det er ganske spesielt at alle jentene går i samme klasse på skolen, så de kjenner hverandre på godt og vondt,

de er ikke så redde for å si hva de mener til hverandre, noe som ikke alltid er like bra.

Men jevnt over er de en gjeng som koser seg sammen både på banen og i andre sosiale sammenhenger,

flinke til å komme på trening og kamper, og andre sosiale tilstelninger som har blitt arrangert for jentene.

Vi gleder oss enormt til Baldus-cup, det blir for oss alle årets høydepunkt!

Mvh

Ida Iversen

Oppmann J9-2


Årsrapport G-99

Vi så frem til høsten 2009 og et samarbeid med naboklubben Rælingen Håndballklubb for guttene på dette alderstrinnet. Dessverre, av forskjellige årsaker, så klarte vi ikke å stable dette samarbeidet på beina.

Men, uansett, med 10 gutter på laget så fortsatte vi på egenhånd. Vi startet med å delta på Nordstrand Hummel Cup i august 2009. En morsom start på sesongen.

Utover høsten har vi fått påfyll av 3 nye spillere og plutselig er vi jo MANGE på trening.

Vi har både tapt og vunnet kamper i høst/vår, men ser stadig en utvikling av både lagspill og enkelt spillere. Og, det er jo det aller viktigste.

I tillegg så har vi hatt et par besøk på trening av Stian Bjermeland, fra Lillestrøm Topphåndball. Noe guttene synes var veldig stas. Spesielt når han viste de hvordan de skulle tricke ballen inn fra vingen!

Neste store GIG er Baldus Cup på Lillehammer. Guttene som var med i fjor gleder seg veldig, og har fått opp entusiasmen hos de nye guttene også. Etter det så blir det Bon Aqua Cup i mai.

Jeg vil slutte med å si at vi har klart å få til et kjempefint samarbeid med LSK, med fordeling av treningstid, slik at de som ønsker å holde på med både håndball og fotball kan faktisk få til det. Dette lover positivt for framtiden for guttehåndballen i Lillestrøm Håndballklubb.

Helen Bach

Trener/lagleder G-10

Årsrapport J-99-1

Vi på J10-1 er nå blitt 12 jenter som spiller. Det har gått stortsett veldig bra i serien, vi har noen flinke jenter som er villig til å lære og synes håndball er gøy. Vi har både vunnet og tapt endel kamper, men det som er viktig er at de har spilt en god kamp og hatt det gøy mens de spillte.

Ellers så er jentene en fin gjeng som har det gøy sammen, de passer på hverandre og bryr seg hvis noe skulle skje med en av lagkameratene. De har også vært så medvirkende at de har skrevet egne lagregler for hvordan de vil at laget skal oppføre seg både på trening og på kamp. Utenom dette så prøver vi å ha 2 sosiale sammenkomster utenom trening, slik at de blir kjent privat også, dette synes jentene er helt topp.

Helt til slutt vil jeg bare få med at hele laget gleder seg voldsomt til Baldus og de har allerede klart for seg hvordan liggeordningene skal være, så nå venter de bare på å reise.

Årsrapport J-99-2

Vi har en gjeng med 10 flotte jenter med oss. Stabilt lag, med kun en ny spiller det siste året.

Vi startet sesongen med Nordstrandcup i august. Her vant vi 3 av 4 kamper.

Selv om vi har flere veldig gode lag med i serien, klarer vi oss bra 🙂 I motsetning til foregående år, har vi tapt flere kamper (6 kamper hitil) denne sesongen. Men det er viktig å lære seg å tape også 😉 Resultatene ellers er 11 seiere og 1 uavgjort. Vi har 2 kamper igjen av årets sesong + Baldus cup.

Siv Marit

Lagleder J10-2


Årsrapport J-98-1 og J-98-2

Sesongen 2009/2010 LHK J11 1 og 2 (født 1998)
Vi er en flott gjeng med jenter, og per dags dato er vi 18 registrerte spillere, 4 trenere, 1 lagleder og 1 dugnads/arrangemenstansvarlig. I tillegg selvfølgelig positive og ivrige foreldre, som bidrar masse både på trening og kamp!

Vi trener to ganger i uka, pluss som oftest kamper i helgene. Vi har det gøy, samarbeider godt, trives sammen – alt dette selvfølgelig fordi «HÅNDBALL er GØY». Vi har felles treninger, og felles sosiale arrangementer. På kamper har vi delt laget i 2 faste lag, og sesongen har vært veldig positiv for begge lag – hovedvekt av seiere så langt. Vi har dog hatt en liten utfordring med «kampkollisjoner», men dette har blitt løst ved at vi har flyttet på spillere samt fått låne spiller av bl.a. J10. Tusen takk til alle som sporty og «uredde» har stilt opp! Vi har videre hatt ett meget godt samarbeid med J12 hvor alle våre jenter har hatt stående tilbud om å delta på deres treninger en gang i uken, i tillegg har flere fra jenter 10 hospitert på våre treninger.

Stor håndballhilsen fra både store og små i LHK J11

Årsrapport J-97

Vi stiller med 2 lag i årets sesong, ett på Nivå 1 og ett på Nivå 2. Vi er totalt 19 spillere.

Vi har en treningsgruppe for alle jentene, og har ikke delt i fast hvem som skal spille på hvilket lag.

Dette gjøres løpende før hver kamp, likevel er det klart at det etter hvert blir noen jenter som spiller mest på det enkelte lag.

Nivå 1 har klart seg veldig bra.

I høst havnet de som nr 3 på tabellen. A sluttspillet glapp, men vi er lykkelige spillere på B1 nivå.

Hittil har vi kun tapt en kamp i vårsesongen og det er velig bra siden vi møter mange gode lag

Nivå 2 har ligget midt på tabellen. Selv men tap så tar jentene det med hevet hode og det er god stemning.

Cuper i vinter har vi ikke deltatt i. Sist cup så vant vi B sluttspillet på Nordstrandcup, uten at vi toppet laget.

Det samme gjaldt Bonaqua i fjor – da kom vi til finalen og var kjempefornøyde med vår egen innsats.

Stemningen på laget er veldig bra. Godt samhold mellom jentene og lagledelsen.

Vi er veldig spente på neste sesong

mvh Sigrunn lagleder J97


Årsrapport J-96

Sesongen 09/10 for Jenter 13 har vært preget av at vi har vært kun syv spillere – keeperen vår ble dessverre skadet ved sesonstart. (Vi har meldt walkover til to kamper pga for få spillere.) Heldigvis har vi hatt et fint samarbeid med J12 som har gjort at vi har fått lånt med spillere derfra til kampene. Stor takk til dem!

Høstsesongen startet veldig bra med seier i B-gruppen i Nordstrand Cup! Seriekampene ble resultatmessig en «utfordring» ved at poengene uteble – vi var helt klart plassert i en altfor tøff gruppe, og situasjonen ble ikke bedre av at tre spillere plutselig sluttet rett før seriestart. Jentene har imidlertid tatt det veldig fint. Vårsesongen har vært mer normal med motstandere på et passe nivå, og det var mange glade jenter (og foreldre) da årets første kamp endte med seier.

Jentene har utviklet seg videre med Osvald som trener og innsatsen på trening og kamper er veldig bra. Vi har også hatt to Spillerutvikling-samlinger med instruktør fra Håndballforbundet; noe jentene syntes var veldig moro og inspirerende.

Miljøet blant jentene er kjempebra! De er en skikkelig sammensveiset vennegjeng. Sosialt utenom kamp og trening hadde vi en bowling- og pizzakveld før jul, og det planlegges en klubbkveld i april. Den store «finalen» blir utvilsomt Baldus Cup som jentene gleder seg veldig til!

Årsrapport J-95

· I løpet av inneværende sesong har vi fått 3 nye spillere fra Skedsmo, og J95 har p. t 15 spillere.

· Lagsapparatet er det samme som forrige sesong, utenom arr.ansv.:

– Hovedtrener: Svein Risberget

– Assistent-trenere: Hanne Muri og Knut Johnsen

– Arr.ansv: Jon Arve Moen

– Lagleder: Kristin M. Øiberg Lund

· Seriespill

Sesongen 08/09:

– Vi kom på andre plass i vår gruppe i regionserien før jul, og kvalifiserte oss dermed til A-sluttspillet etter jul. I A-sluttspillet møtes de 10 ”beste” lagene i RØN (Akershus, Oslo og Østfold), og det blir vel tøff motstand for oss i LHK-90, så vi endte på nedre delen av tabellen.

Sesongen 09/10:

– Vi kvalifiserte oss også til A-sluttspillet denne sesongen, og når det nå gjenstår et par kamper ligger vi på nest siste plass – så vi greier ikke helt å henge med de aller sterkeste lagene i regionen.

– Vi greide også å kvalifisere oss til Østlandsserien. I Østlandsserien spiller 12 lag fra hele Østlandet mot hverandre. Kampene spilles i 5 runder, og to-tre lag møtes hver runde.

Siste runde gjenstår, og vi ligger nå på nest siste plass.

· Cuper:

Sesongen 08/09:

– Scandinavian Cup: gikk ut i kvatfinalen

– Oppsal Cup: tapte 1/8dels finalen

– Umbro Cup: gikk ut i kvartfinalen

– Baldus Cup: 2. plass (tapte i finalen)

– Patille Cup: gikk ut i kvartfinalen i A-sluttspillet (…ikke dårlig det!)

Sesongen 09/10 (så langt):

– Scandinavian Cup: gikk ut i kvatfinalen

– Oppsal Cup: gikk ut i kvartfinalen

– Umbro Cup: gikk ut i kvartfinalen

· J95 trener 3 x 2 timer hver uke. Utenom halltreningen har vi løpetrening ute og styrketrening i sal eller styrkerom.

· J95 er en treningsvillig og herlig gjeng jenter. Etter flere sesonger sammen er de blitt en sammensveiset gjeng som har det meget hyggelig sammen, både på og utenfor banen. Vi har flere sosiale aktiviteter sammen i løpet av en sesongen og det er alltid god stemning og latteren sitter løst. Det er en fryd for oss i lagsapparatet å være på cup sammen med denne gjengen. Det er aldri noe tull! Og selv om vi ikke nå greier å hevde oss helt i toppen blant de aller beste lagene kan vi jo vise til solide sportslige resultater gjennom flere år.

· Vi har hatt med 6 spillere gjennom alle rundene i spillerutviklingsprogrammet i regionen.

· Og meget positivt denne sesongen er også at de to keeperne har fått vært med på regionalt keepertrening.

· Men, flere av jentene våre har også denne sesongen slitt med forskjellige skader.

Årsrapport G-95

G14 består av 10 spillere som er veldig ivrige til å spille håndball. Alle møter på hver eneste trening og er blide og treningsvillige. Det er en veldig hyggelig gjeng å være sammen med.

Guttene spiller i nivå 2 og er pr i dag på 7 plass blant 12 lag og vi har som mål og avansere til 6 plass.

Vi har vært med på Baldus, Partille og Nordstrand Cup og er fornøyd med kamptreningen vi har fått i disse turneringene. Det er stor forskjell på guttelag nivå 1 og 2 og nivå 1 spillere har mange flere spillere å ta av enn hva vi har. I Partille spilte vi med kun en ”skadet” innbytter og det er tøft når tempo er høyt – tøffe gutter!!- og vi reiser på Partille til sommeren også. Det gleder alle seg til. Vi har ikke hatt mulighet til å ha treningskamper i sesongen da vi ikke disponerer en hel hall alene i noe av treningstiden vår.

Guttene er en utrolig sosial gjeng og ser ut til å trives bra sammen og det skal vi i lagledelsen jobbe aktivt for at den sosiale trivselen blir opprettholdt. Vi i lagledelsen vil tilslutt takke guttene for all velvillighet, gode humør, ”ja” mentalitet osv. Tusen takk, det er hyggelig å være sammen med dere!


Årsrapport J-93 / 94

J16 er en fin gjeng som trener 3 ganger i uka i Skedsmohallen. Vi er pr. i dag 16 stk. Foran denne sesongen ble 93 og 94 jentene slått sammen og det har gått helt uproblematisk. Sommeren 2009 deltok 93 jentene på Partille Cup og 94 jentene var med på Nannestad Cup. Første felles cup var Nordstrand Cup i august. Vi har i denne sesongen deltatt i B-serien med ett lag. Det har blitt en del tap men også en del seire. I juni skal vi delta på Nannestad Cup og i juli skal vi til Danmark på Dronninglund Cup. Alt i alt en fin sesong med ny trener, Osvald Sander, og mye morsomt både på trening og kamper. En kjempefin og positiv gjeng!

Årsrapport J-92

Jenter 17 er en liten gjeng på 9 spillere som trener tre dager i uken, som ofte sammen med J18/damer 5. div. Flere av jentene spiller kamper for J18 i Østandserien og for damer 5. div. i tillegg til eget lag. Etter jul har vi vært i A-sluttspill og vunnet to kamper. I Umbro cup vant vi første kamp mot Rælingen/Fet og gikk direkte til kvartfinale, som vi tapte mot Asker.

J17 er en fin gjeng som har det fint sammen på og utenfor banen, det er flotte jenter å være lagleder for! Høstsesongen avsluttet spillere og lagsapparat med kino og en koselig kveld på Peppes Pizza.

Nå ser vi frem til vårens høydepunkt – Baldus cup!

Årsrapport J-91 / K-05

J-91 / K-05 består av 9 spillere, trener Arne Sæther, Lagleder Ole Martin Solheim og arr. ansv. Linda Solheim.

Laget har denne sesongen deltatt i følgende cuper:

  • Baldus Cup hvor vi endte på 3. plass i J18 klassen.
  • 22-29 juni var hele laget i Barcelona og deltok i Granollers Cup. En flott sportslig og sosial uke for hele laget, som på det varmeste anbefales til andre lag i klubben.
  • Scandinavian Cup hvor de havnet på 4. plass.
  • Umbrocup Senior hvor vi spiller semifinale mot Furuset mandag 22. mars.

Av seriespill er vi med i:

  • Østlandsserien J18 hvor vi møter de beste J18 lagene i Region Øst og Region Innlandet. Tøff motstand, men fin trening for jentene.
  • 5. divisjon som vi kjemper helt i toppen. Det kan se ut som det ikke blir opprykk i år, selv om alt håp ikke er ute.

Spillegruppen er liten, men vi har gjennom hele sesongen hatt ett kjempefint samarbeid med J-17. Vi har hatt felles treninger og vi har lånt flere spillere både i Østlandsserien og 5. divisjon. Også noen 6. divisjonsdamer har bidratt med spillere når det har krasjet med kampene til J-17


Årsrapport K-06

-Vi er en kjerne på 17 stk nå. Vi mistet noen spillere i begynnelsen av sesongen, men de 17 som er igjen nå er jenter som virkelig gjør alt for gode resultater i laget!

-Pr idag 17/3-2010 ligger vi på 3 plass, 4 poeng bak serieleder Nannestad 2

-Vi har ikke deltatt på noen cuper i år.

Laget vårt er en sammensveiset og sosial gjeng. Vi har hatt en utrolig utvikling etter at vi startet i August. Laget er treningsvillige, og vi ligger på mellom 10 og 15 stk på trening hver uke. Sosialt har vi også hatt noen sammenkomster, og dette med stor suksess

Stine

Dommere 2009/2010

Klubben har pr. dato 4 stk. kvotedommere og en barnekampveileder. Vi hadde ingen problemer med å dekke opp vår kvote hos RØN som er 8 stk., da sesongen startet, men vi har nå hatt frafall. Dessverre.

Vi har i sesongen 2009/2010 så langt hatt to møter med alle dommerne.

Vi har et godt samarbeid med andre klubber i vår sone når det gjelder å hjelpe hverandre. Dette går begge veier.

Vi holder i disse dager dommerkurs, i håp om at klubben har flere dommere til neste sesong.

Vi har også hatt dommere med i årets Oslo-cup, samt en dommer på Baldus Cup, på Lillehammer. Her fikk vi veldige gode tilbakemeldinger.

De tre dommerene som var med i en utviklingsgruppe på denne tiden i fjor, var dessverre nødt til å trekke seg ut av den gruppen, grunnet tidsmangel. Karenersen har fullført trinn 2 kurs. Dommersituasjonen i klubben kan bare bli bedre, men vi håper på mange håpefulle talenter. Det eneste klubben har skrevet med store bokstaver øverst på en ønskeliste er flere dommere over 20 år.

Top